Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Èxit blaugrana als Special Olympics


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Patinatge

12.02.2009 12:33

Èxit blaugrana als Special Olympics

www.fcbarcelona.cat


En Manel i en Iulen tornaran d’Idaho amb un gran èxit en la seva participació olímpica. Una medalla de bronze i una cinquena plaça han estat el colofó de la gran experiència olímpica per a aquests dos patinadors blaugrana.


Ha estat la seva primera participació olímpica, però tant en Manel com en Iulen han patinat a un gran nivell i han tingut una actuació molt destacada als Special Olympics d’Idaho . Els dos patinadors, que s'entrenen a la Pista del Gel del FC Barcelona, van viatjar amb tota la il·lusió de participar en una competició per primer vegada i el resultat ha estat tot un èxit. Després del programa llarg, en Manel ha aconseguit la medalla de bronze i en Iulen ha quedat en una meritòria cinquena plaça.

Una actuació insuperable

SO_BOISE_042.jpgAmb un gran aplom i una actitud impecable en la competició, en Manel s’ha posat el públic a la butxaca i el seu somriure s’ha pogut veure a la pantalla gegant de l’estadi. En Iulen, que ha patinat més tard, ha fet una gran actuació en el programa lliure, ha pujat una posició respecte el programa obligatori i s’ha acabat emportant un diploma olímpic, a més de rebre les flors del públic. La ciutat de Boise, on s’ha celebrat la competició de patinatge, compta amb una nodrida colònia de bascos que han donat suport als esportistes blaugrana.

Una experiència emocionant

Tant la Rosa Pérez, entrenadora dels dos patinadors, com la Marta Cierco, directora de la Pista de Gel del FC Barcelona, que els han acompanyat aquests dies a Idaho, han viscut amb molta emoció la participació del Manu i el Iulen en aquests Special Olympics. “He competit durant dotze anys i he estat internacional en diverses ocasions, i res comparat amb el que he sentit aquests dies amb aquestes olimpíades encertadament anomenades especials”, afirma la Marta Cierco.
Èxit blaugrana als Special Olympics
Una bufanda solidària
L’organització dels Special Olympics va demanar a través dels mitjans de comunicació que la gent teixís unes bufandes de color blanc i blau que servirien per regalar als atletes, per simbolitzar el suport i el caliu de la població d’Idaho cap als participants amb un detall fet a mà. L’èxit de la convocatòria va ser tan gran que van rebre més de 55.000 bufandes, quan els participants són 2.500. Finalment, van decidir vendre’n l’excedent per ajudar als Jocs i perquè els esportistes veiessin que tenien molts seguidors. D’aquesta manera, la bufanda s’ha convertit en el símbol d’aquests Special Olympics.


Comparteix a

Arxiu


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana