Seguint l’estela del líder (1-2)

Hoquei Herba

30.11.2008 18:38

Carles Cascante

El FC Barcelona ha sumat un nou triomf que li permet seguir de prop la seva particular lluita amb el líder de la Divisió d’Honor B, el Pozuelo. Els homes de César Javier s’han imposat al Natació-Línia per 1 gol a 2.

L’equip d’hoquei herba del FC Barcelona ha sumat la seva quarta victòria consecutiva de la temporada. Des que van vèncer a Santander, els de César Javier no saben què significa la derrota. Mike Dewever ha estat l’autor dels dos gols que han servit per aixecar un partit que s’havia posat coll amunt als homes de César Javier.

L’1-0, als dos minuts

Només començar el matx, als dos minuts, el Natació-Línia ha marcat l’1-0. El gol local ha estat materialitzat després d’un contracop una mica afortunat. A partir d’aquí, però, el Barça s’ha anat refent i ha començat a generar nombroses ocasions.

Al minut 12 Dewever ha marcat l’empat en una bona jugada personal i, al llindar del descans, el mateix jugador ha estat l’encarregat de posar el FC Barcelona per davant per primer cop en tot el matx.

La segona, amb una mica de tot

A la represa, el locals, com era d’esperar, han pitjat l’accelerador. Tot i això, el Barça ha sabut espolsar-se el domini a poc a poc i, finalment, fins i tot ha gaudit d’alguna ocasió important. En qualsevol cas, els homes de César Javier no han generat tantes oportunitats com en la primera meitat perquè s’han dedicat a controlar el matx en els últims deu minuts.
La setmana vinent, descans
La setmana vinent la competició s’atura coincidint amb el pont de la Constitució. La bola, però, tornarà a rodar el 14 de desenbre en un partit que enfrontarà el FC Barcelona amb el Obradis València, actual penúltim classificat de la Divisió d’Honor B. El matx començarà a les 12.30 hores a l’estadi Pau Negre.