Primera victòria de la temporada (0-3)

Hoquei herba

20.10.2008 14:43

El Barça Bayer es va imposar a domicili al Júnior FC amb un inapel·lable 0 a 3. Els de César Javier han redreçat el camí després de debutar amb derrota a Divisió d’Honor B i ja són tercers a la classificació.

Després de començar la temporada amb una derrota a casa a la primera jornada davant el Barrocas, el Barça Bayer ha sumat la primera victòria, davant el Júnior FC de Sant Cugat, per 0 a 3. Els blaugranes es van avançar als set minuts amb un gol de Guilermo Rao, i des d’aquell moment van gestionar el resultat.

Encert als penal-còrner

Els de César Javier van arribar al descans amb el 0 a 1, que es va ampliar a la segona part amb dos gols de penal-còrner, marcats per Fergus Dunn i Jordi Quintana. Els blaugranes es van aprofitar de la manca d’encert del seu rival, que no va fer valer el factor camp a favor. La propera jornada els blaugranes reben el segon classificat, el Pozuelo.