Falta de ritme (2-3)

Hoquei herba

13.10.2008 11:03

El primer equip d’hoquei herba, el Barça Bayer, no va poder superar el Barrocanes a la primera jornada de Lliga. El nou equip que entrena César Javier va perdre per 2-3 i mai va trobar bones sensacions sobre el camp.

“No hem jugat com ho havíem fet últimament”, va assumir el tècnic del Barça Bayer, César Javier, després del partit, i va continuar: “Ens ha costat molt agafar el ritme de joc i l’equip contrari sempre ha estat més ràpid que nosaltres”.

El Barça Bayer va debutar a la Divisió d’Honor B amb derrota contra el Barrocas per 2-3. Tot i que la primera part va ser prou igualada, els blaugranes no van acabar de quallar un bon partit al segon temps.

L’objectiu del Barça és tornar a pujar a la Divisió d’Honor després del descens de la temporada passada. Per això, tot i la derrota, l’equip té clar quines són les seves prioritats. “La nostre intenció és pujar de categoria i crear un equip de cara a la temporada que ve”, recordava Javier.

Sempre a remolc

QM3D3776.jpgEl Barça Bayer va començar el partit prou bé. Controlant el rival, els dos equips van disputar 35 minuts de bon joc. Malauradament per a les aspiracions locals, a les acaballes de la primera meitat (minut 32), un error defensiu blaugrana va suposar el primer gol del Barrocas, obra de Xurxo Cid. El 0-1 va ser un autèntic gerro d’aigua freda pels blaugranes que havien estat incisius en els atacs però sense sort.

Tot i així, a la represa els blaugranes van empatar ràpidament. En una acció de penal-còrner, Jordi Quintana va supera Alejo Bonani, el porter de l’equip gallec. Era el minut cinc del segon temps.

Fins al 21 el Barrocas no va tornar a desequilibrar el marcador. Després d’un penal-còrner a favor dels visitants, els àrbitres van xiular pena màxima. Zahid va ser capaç de marcar el penal que desequilibrava novament el partit. El punt d’inflexió definitiu va arribar sis minuts després. Un nou error defensiu del Barça va permetre que Cid passés una pilota dins de l’àrea al seu company José Luis González que, tot i fer un bot estrany, va aconseguir introduir-la sorprenent Josep Torrents.

El Barça ho va intentar i va aconseguir escurçar la diferència amb un altre penal-còrner marcat per Quintana. El 2-3 va ser el definitiu perquè ja no hi ha haver temps per més.