Victòria i bon joc (3-1)

Hockey herba

26.04.2009 14:30

El Barça Bayer manté el nivell del seu hoquei una jornada més. Amb la tranquil·litat de l’ascens, embutxacat ja fa jornades, els blaugranes continuen amb una progressió que es fa palesa en el camp de joc.

“Nosaltres hem posat tot l’hoquei; ells, el joc dur”. Amb aquesta contundència el segon entrenador blaugrana, Arnau Mas, resumia la victòria per 3 a1 contra el novè classificat, el Natació-Línia 22. Un rival dur que necessitava la victòria per intentar salvar-se del descens de categoria.

El conjunt blaugrana ha començat el partit amb mal peu. Amb només cinc minuts de joc, una jugada aïllada de contraatac del rival ha sortit cara al Barça Bayer que ha començat perdent.

La moral dels barcelonins no s’ha vist afectada, i el conjunt de César Javier Esteban ha fet un joc brillant i sòlid marcant així el ritme del partit. A l’equador de la primera meitat Héctor Martínez igualava el matx amb un gol de penal córner.

La resposta al joc dur

El Línia 22, que necessitava els punts, ha volgut defensar l’empat com fos i no ha dubtat en jugar dur per fer-ho. El Barça, però, no s’ha deixat intimidar i, al minut 30, ha estat Arnau Casals qui posava als blaugranes per davant del marcador abans del descans.

A la represa els locals han exhibit el seu domini aclaparador. Tot i alguna oportunitat aïllada del rival, els de César Javier han sentenciat el matx amb un gran xut de Mike Dewever a les acaballes del partit.
Oportunitats al filial
El fet que el FC Barcelona ja hagi aconseguit l’ascens a Divisió d’Honor A per jugar la propera temporada ha permès l’equip tècnic donar minuts als joves del planter. Guillem Cañas és un dels tres juvenils que han jugat contra el Línia 22 i que han mostrat un molt bon rendiment, segons el segon entrenador Arnau Mas: “Amb només quinze primaveres semblava que jugués com tot un veterà de trenta anys”.