No donen treva als seus rivals (9-0)

Hoquei gel

21.12.2008 13:15

La secció d'hoquei gel del FC Barcelona no deixa de sumar punts a la Fase Regular de la Lliga. El seu últim triomf va ser davant el Txuri Urdin per 9 a 0. Pablo Muñoz amb quatre gols, va ser el màxim golejador de la nit.

Nova victòria per als homes d'Evgueni Semeriak que tanquen l'any com segons en la classificació. Els blaugranes tenen 28 punts, un menys que l'actual líder el Puigcerdà, però també amb un partit menys que els de La Cerdanya. Nou partits, vuit victòries i una derrota a la pròrroga és el resum de tres mesos de competició.

Deixant les coses clares

ok_gel_3_txuri_urdin.JPGPablo Muñoz va ser l'encarregat d'obrir el marcador a favor del FC Barcelona en el minut set del primer terç. Tan sol un minut després, el seu company Juan Muñoz va fer el segon de la nit. La força ofensiva dels locals no va permetre al Txuri Urdin sortir del seu camp en moltes ocasions. Els visitants estaven perdent força i Jonas Norberg els va deixar encara més tocats amb el 3 a 0. Per acabar de rematar la feina, Pablo Muñoz va posar l'electrònic en 4 a 0 quan quedava un segon per finalitzar el primer temps.

Més resistència

ok_gel_2_txuri_urdin.JPGEn el segon període els bascos van oposar més resistència, però tot i així el Barça supero la porteria contrària dues vegades. Dos gols obra de Danilo Didkosvky en el minut 22 de partit i de Pablo Muñoz en el 30. Les coses es podrien haver posat més difícils per al Txuri Urdin si no és per la bona actuació del seu porter Aaron Carretero, que va fer quinze aturades durant aquests 20 minuts.

La rematada final

ok_gel_4_txuri_urdin.JPGEl conjunt blaugrana va voler acabar bé el treball a la tercera part. Pablo Muñoz va marcar el seu quart gol i el 7 a 0 per al seu equip als quatre minuts de començar el temps. Marc Ribas va fer el 8 a 0 un minut després. L'últim gol va ser obra d'Ivan Codina, quan faltaven set minuts per al final del partit. L'hoquei blaugrana no podia tancar l'any de millor manera.
Dos partits per finalitzar la Fase Regular
Al FC Barcelona només li queden dos partits a disputar per finalitzar la Fase Regular de la Lliga d'Hoquei Gel. El dia 17 de gener els de Semeriak viatjaran a la complicada pista del Puigcerdà. Partit de màxima transcendència per fer-se amb el liderat definitivament d'aquesta etapa, ja que de moment, és el seu rival el que ocupa la primera plaça amb un partit més jugat. Una setmana després, els de La Cerdanya descansen, i el Barça s'enfronta a la Pista de Gel al Majadahonda. En qualsevol cas, els barcelonistes ja estan classificats directament per a les semifinals del play-off pel títol de Lliga. Els dos equips que ocupin la primera i la segona posició a la taula en acabar la primera fase no jugaran els quarts de final i es classificaran matemàticament per a les semifinals. En aquests moments, els blaugranes ja sumen set punts més que el tercer a la Lliga, el Aramon Jaca, i només queden sis punts en joc.