Primers després de superar el líder (9-6)

Hoquei gel

16.11.2008 12:32

L'hoquei gel blaugrana ha aconseguit el liderat de la Lliga, després de guanyar l'equip que fins fa un dia era el líder, el C.H Jaca (9-6). Els de Barcelona tornen a vèncer els aragonesos, després de sis anys sense aconseguir-ho.

L'esperit de lluita i les ganes dels homes de Semeriak van poder amb un Jaca que no els va posar les coses fàcils. L'últim terç va ser determinant per als barcelonistes. Els dos anteriors van acabar en empat. Quatre gols dels locals contra un dels visitants van deixar l'electrònic en un 9 a 6. La setmana vinent el Barça visitarà la pista de l'Anglet Hormandi, que només ha sumat una victòria en tota la temporada.

El C.H. Jaca comença manant

DSC_0311.JPGGairebé sense assabentar-se, el FC Barcelona encaixava dos gols. Toms Martin feia el 0 a 1 en el minut 1'58''. Segons després, Philippe Boudreault deixava el marcador en 0 a 2. Els blaugranes van buscar el gol amb insistència i finalment ho van aconseguir. Danilo Didkosvky era l'encarregat d'inaugurar l'electrònic barcelonista. El conjunt aragonès va reaccionar de manera imminent i va tornar a situar-se a dos gols dels locals amb l'1 a 3, de nou a càrrec de Boudreault. El combinat català només tenia set minuts per donar la volta al marcador. Dit i fet. Els de Semeriak van tenir la seva recompensa al bon joc amb el 2 a 3 de Codina i el 3 a 3 de Zapata.

Igualtat màxima

DSC_0336.JPGEl segon temps ha començat de cara per als blaugranes, que amb un gol de Juan Muñoz s'han posat, per primera vegada en tot el partit, per davant del seu contrincant. A punt ha estat el Barça d'ampliar el seu avantatge en varies ocasions, però Jose Luis Alonso ha estat esplèndid sota pals.

La reacció de l'Aramón C.H. Jaca ha arribat aviat. Juan José Palacín va posar de nou el marcador en taules, 4 a 4. En qüestió de tres minuts, el seu company Yuraj Sadlom feia el cinquè per al seu equip. A un minut per finalitzar aquest període, Jonas Norberg ha marcat el 5 a 5. Amb aquest resultat es va sentenciar un temps de màxima igualtat. Dos gols per a cada equip i deu llançaments a porta de cadascun d'ells ho reflecteixen.

El Barça planta cara

DSC_0333.JPGEn l'últim terç el FC Barcelona va posar contra les cordes el seu rival. Danilo Didkosvky posava el marcador en superioritat barcelonista amb el 6 a 5. Dos gols més dels blaugranes Jordi Bernet i Jonas Norberg van posar en seriosos problemes als d'Aragó. Els blaugranes es van fer amb el domini complet del partit. Només Yuraj Sadlom ha estat capaç de superar la porteria d'Ander Alcaine (8-6). La cirereta del pastís la va posar Jonas Norberg. El jugador va sentenciar l'enfrontament amb el 9 a 6 i a més va aconseguir el seu tercer gol en el partit.

Pròxima jornada

La setmana vinent, el Barça tornarà a competir, aquesta vegada a la pista de l’Anglet Hormandi. En aquests moments és penúltim a la classificació per davant del Gasteiz. Fins ara, els francesos només han sumat una victòria. Va ser precisament davant els de Vitòria i a la seva pista, per 10 a 4. L'equip de Semeriak ja s'ha enfrontat aquesta temporada a l'Anglet. Va ser a la Pista de Gel del Barça, i els blaugranes van guanyar per un contundent 10 a 2.

Sempre han sumat
El FC Barcelona és l'únic equip de la Lliga estatal que encara no ha perdut ni un sol partit aquesta temporada. Només van caure davant el Puigcerdà, però a la tanda de penals. Llavors els blaugranes van sumar un punt. Això ha portat al més alt de la competició als homes d'Evgeny Semeriak, que se situen a un punt de C.H. Jaca i dos del Puigcerdà, els seus dos màxims rivals.