Contundent victòria a domicili (5-14)

Hoquei Gel

05.10.2008 10:17

L'hoquei gel blaugrana va aconseguir dissabte la seva primera victòria a domicili de la temporada. El Barça va guanyar de manera contundent l'Afer Roller Gasteiz (5-14). Aquesta ha estat la segona a la Lliga aconseguida pels barcelonistes.

Després de tres jornades de competició, el Barça ja suma dues victòries, que l'han col·locat en la segona posició de la classificació. Els d'Eugeni Semeriak han començat l'any esportiu amb força. Un exemple d'això és la victòria davant els de Vitòria per 9 gols de diferència.

Jonas i Bernet revolucionen el partit

DSC_0672.JPGAls dos minuts de començar el primer terç el FC Barcelona ja havia marcat. Bernet, amb ajuda de Codina i Pablo Muñoz, feia el primer gol del partit. El seu company Jonas se sumaria a la festa quatre minuts després (0-2). Les coses pintaven bé, però encara quedava molt de partit per endavant. Tant Jonas com Bernet van revolucionar el partit. I és que els dos jugadors van ser els encarregats de travessar la porteria dels bascos en tres ocasions més. Primer va ser Bernet, i més tard el seu company va fer els dos últims gols d'aquest temps. Pablo Muñoz també va estar molt encertat i va tenir la seva recompensa amb un gol. El Gasteiz només va poder augmentar el seu marcador en un gol.

Més igualtat

DSC_0668.JPGEls primers vint minuts van estar clarament dominats pels blaugranes, però el conjunt de Vitòria no va tirar la tovallola. Els locals van aconseguir jugar un segon temps molt més encertat. Malgrat que a penes van marcar gols, només dos, van defensar bé la seva porteria. El FC Barcelona només va obtenir la meitat de gols que en el primer terç, tres. Kulikov, Codina i de nou Jonas en van ser els artífexs.

Les coses van seguir la mateixa dinàmica durant els primers instants de l'últim temps. Pablo Muñoz i Kulikov van marcar dos dels cinc gols del Barça. Quan tan sols quedaven quatre minuts per al final, Pablo Muñoz va tornar a superar la porteria contrària, juntament amb Jonas i Bernet, que remataven així un partit ple de gols. La porteria blaugrana va encaixar únicament dos gols.
Pròxima jornada
La setmana que ve l'equip sènior de hoquei gel del FC Barcelona descansarà. El dissabte 18 d'octubre la Pista de Gel del Barça obrirà de nou les seves portes per rebre el Majadahonda.