Primera jornada; primera victòria

Hoquei gel

21.09.2008 11:54

La secció d'hoquei gel del FC Barcelona va debutar dissabte a la Lliga davant l'Anglet Hormadi. Els blaugranes van guanyar per un contundent 10 a 2. Res ni ningú va poder frenar la força blaugrana.

El Barça va començar dominant i va acabar el partit de la mateixa manera. Ja al primer període la sort va somriure als d'Eugeni Semeriak (4-0). Quatre gols més al segon temps i uns altres dos al tercer van culminar una nit plena de bon hoquei a la Pista de Gel del FC Barcelona. Ara s'ha de seguir en la mateixa línia i treballar dur aquesta setmana per afrontar la segona jornada de Lliga davant el Puigcerdà.

Contundència des del principi

DSC_0107.JPGL'equip barcelonista només va necessitar tres minuts per obrir el marcador. Ander Alcaine va marcar per al Barça. Al cap de deu minuts, el seu company David Tello posava el 2 a 0 al marcador. Les coses començaven a pintar bé. Abans de finalitzar el primer període, Iván Codina i Antoni Roig marcaven el 3 a 0 i el 4 a 0 respectivament, en qüestió d'un minut.

Cinc minuts letals

DSC_0102.JPGAl segon temps els blaugranes van encaixar únicament un gol a mà de Franck Dessolain. La intensitat a la pista i el bon joc van continuar per part del Barça. Al minut de començar aquest període Jordi Bernet feia el cinquè gol per a l'equip barcelonista. En cinc minuts els de Barcelona van marcar tres gols. A més de Bernet, Marc Ribas i Enrique Zapata van marcar. Johnnie Bjorklund va fer l'últim gol del FC Barcelona abans de tancar el segon temps.

Més tranquil·litat

DSC_0077.JPGL'últim període va transcórrer amb més tranquil·litat. El Barça ja havia sentenciat el partit anteriorment i ara només quedava defensar la seva porteria amb força. Els francesos, per la seva part, van anar decaient a mesura que passaven els minuts. Alex Domínguez i Albert Fernández van ser els encarregats de marcar els dos últims gols dels de Semeriak. Deu minuts abans de finalitzar l'enfrontament, els blaugranes van encaixar el segon i últim gol de l'Anglet Hormadi. Stéphane Greciet deixava el marcador en 10 a 2.

Una altra jornada a casa
El FC Barcelona jugarà la setmana que ve de nou a casa. Els barcelonistes rebran a la Pista de Gel del Barça un dels seus màxims rivals, el Puigcerdà. El derbi català torna a Barcelona després de dues setmanes, quan els dos equips es van enfrontar a la Lliga Catalana. Els blaugranes van perdre per 3 a 4. Dissabte que ve a partir de les 20.45 hores es tornaran a veure les cares.