Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Una tradició per tancar la temporada


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Hoquei gel

20.04.2009 21:29

Una tradició per tancar la temporada

www.fcbarcelona.cat


La cloenda d’una més que notable campanya per a l'hoquei gel es fa amb el tradicional partidet de futbol entre l’equip i la directiva. Al Miniestadi els campions de la Lliga s’han posat a prova sense estick, ni patins de fulla i sense la pastilla.


A la foto que encapçala aquesta informació li caldria una indumentària ben diferent i més en concordança amb l’esport que practica aquest equip. De fet, tampoc el Miniestadi és l’hàbitat natural de la primera plantilla d’hoquei gel. Però el colofó a una temporada exitosa, amb la cirereta del títol de Lliga aconseguit contra el Puigcerdà, ‘obliga’ a complir amb la tradició: la de disputar un partidet amistós amb els membres de la directiva.

OK_Gel_3.jpg“La secció d’hoquei gel ha fet una temporada excepcional. Dins de les seccions no professionals del club, des de la junta ens congratulem que aquestes seccions que no tenen la finalitat de guanyar sinó la formació i la creació social de la massa barcelonista també tinguin títols importants”, ha assegurat Josep Cubells, el directiu responsable de les seccions amateurs del club.

Diversió, molta diversió


Amb més o menys estil (tot i que alguna perla s’ha pogut descobrir sobre la gespa del Mini), el més important era el motiu de la celebració. I és que feia molt anys (set anys) que l’hoquei gel no obtenia la recompensa d’un títol a tot l’esforç dedicat. Enric Zapata, el veterà capità i que, tot just després de guanyar el Puigcerdà va anunciar la retirada (malgrat que medita poder disputar la Copa d’Europa), ha estat un dels que ha volgut assaborir el moment: “Serà divertit per l’equip i penso que ens ho passarem molt bé.”
Una tradició per tancar la temporada
I sopar de germanor
Com també marquen els cànons, després de l’esforç hi ha hagut sopar entre l’equip d’Evgueny Semeriak i la directiva. La temporada ha posat el punt final amb el títol de Lliga, la Copa Transpirinenca, la segona posició a la Lliga Catalana, la tercera a la Copa del Rei i, pel que fa als Sub-20, també la segona posició a la Copa del Príncep.


Comparteix a

Arxiu


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana