Remontada insuficient (6-7)

Hoquei gel

21.03.2009 18:11

Després d’una remuntada èpica a la Pista de Gel, el Barça ha caigut eliminat de la Copa del Rei al gol d’or. El Puigcerdà ha signat la seva venjança particular, després que els blaugranes guanyessin la lliga als cerdans la setmana passada.

El tren de la competició de Copa pel Barça s’ha aturat a les semifinals. L’equip blaugrana ha estat desconegut en els dos primers terços del partit. En el tercer període, l’equip d’Evgeni Semeriak ha aconseguit capgirar un marcador pràcticament impossible de remuntar, però finalment se li ha escapat en el gol d’or.

D’entrada, un Barça desconegut

El partit no ha començat gens bé pels blaugranes. Tot i que Danilo ha obert el marcador per als blaugranes als 3 minuts de joc, el Puigcerdà ha marcat tres gols en 8 minuts. L’equip de Semeriak ha intentat reaccionar, però Misut, amb una actuació excel•lent, ho ha parat tot sobre la Pista de Gel blaugrana. A més, els blaugranes han hagut de jugar amb un jugador menys durant 10 minuts, per expulsió d’Iván Codina, i el conjunt de Semeriak ha hagut de desenvolupar un joc més defensiu.

Els cerdans ho han aprofitat per ampliar la seva renda al marcador, i Kotlaric i Ortega han establert l’1 a 5 a l’electrònic. Johnnie Bjorklund ha marcat un gol per reduir distàncies però semblava impossible reaccionar a l’atac dels de Puigcerdà. Dos minuts més tard, Tatar ha marcat el sisè gol dels visitants.

La reacció blaugrana, amb cor i orgull

A només 8 minuts pel final l’electrònic reflectia un clar 2 a 6 a l’electrònic pels homes d’Oppitz. Però el Barça ha realitzat un constant allau d’atacs sobre la porteria dels de Puigcerdà. Amb tot el cor sobre la pista de gel, orgull i un esforç sobrehumà, els blaugranes han marcat 4 gols en 6 minuts. Danilo i Jonas han marcat per partida doble i han desfermat l’alegria a la Pista de Gel, empatant el partit i forçant així una pròrroga amb gol d’or (6-6).

El gol d’or, en 30 segons

El Barça afrontava la pròrroga amb gol d’or amb optimisme. El Puigcerdà estava enfonsat pels darrers deu minuts i l’esclat de bogeria dels aficionats culers a la Pista de Gel mantenia motivats als blaugranes per aconseguir una remuntada èpica i passar a la final de la Copa del Rei.

Però res més lluny de la realitat. En 30 segons, Kotlaric ha establert el gol d’or que donava la victòria als de Puigcerdà i deixava al Barça fora de la final de Copa que es disputarà a Logronyo.
Golejadors del partit

FC BARCELONA (1+0+5+0), 6
CG PUIGCERDÀ (3+2+1+1), 7 (gol d’or)

Gols: 1-0 Danilo (min.3); 1-1 G.Echevarría (min. 4); 1-2 M. Cmunt (min. 6); 1-3, D.Ortega (min. 8); 1-4 P.Kotlaric (min. 33); 1-5 D.Ortega (min. 37); 2-5 J. Bjorklund (min. 45); 2-6 T.Tatar (min. 47); 3-6 Danilo (min. 52); 4-6 Danilo (min. 53); 5-6 Jonas Norberg (min.54); 6-6 Jonas Norberg (min.58); 6-7 P.Kotlaric (min. 61, gol d’or)