Victòria per encarrilar el pas a la final (1-6)

Hoquei gel

22.02.2009 15:44

El FC Barcelona d’hoquei gel va obtenir la victòria en el primer partit de les semifinals del play-off de la Lliga. Els blaugranes van guanyar a domicili el Majadahonda amb una nova golejada per un ampli 1 a 6.

El Barça ha començat amb molt bon peu el play-off pel títol de Lliga. Si l’equip d’Evgeni Semeriak guanya el segon partit de les semifinals del pròxim dissabte dia 28 a la Pista de Gel, certificarà el pas a la final.

Un atac eficaç

DSC_0087.JPGEl Majadahonda van estrenar l’electrònic en el minut 15 de joc, però el Barça va reaccionar ràpidament i Danilo va establir l’1 a 1. En quatre minuts, els blaugranes van marcar dos gols, obra de Ramon Morer i Juan Muñoz. El domini del quadre d’Evgeni Semeriak va continuar en el segon terç i Jordi Bernet va posar l’1 a 4 a l’electrònic.

Amb el partit pràcticament sentenciat, el Barça no va renunciar a l’atac i Juan Muñoz va aconseguir l’1 a 5. Danilo va marcar el definitiu 1 a 6 a dos minuts per al final .

L’equip no va notar les baixes

L’entrenador blaugrana no va poder comptar per a aquest partit amb cap dels dos porters titulars, Ander Alcaine i David Tello, tots dos amb molèsties al genoll. Els porters Oriol i Marc van fer un paper excepcional i van cobrir amb garanties aquestes baixes sensibles. Vitaly Koulikov tampoc va poder disputar el partit a causa d'una lesió.

El segon partit, al Palau de Gel

El pròxim dissabte dia 28, el FC Barcelona disputarà el segon partit d’aquestes semifinals contra el Majadahonda a la Pista de Gel. L’equip blaugrana té a favor seu el factor pista, gràcies a la condició de campió de la Lliga regular.