Reacció lenta (54-47)

Bàsquet cadira de rodes

18.04.2009 23:58

Tot i perdre per 20 punts al descans, els blaugranes van intentar refer els errors del primer temps a la represa. Malgrat que la imatge va ser molt millor, el Barça no va poder culminar la reacció amb la victòria.

Fora de casa el Barça no acaba de rutllar. Als blaugranes els costa mantenir la tensió defensiva, fet que marca les diferències en el seu bàsquet. La sortida a la pista insular va ser fluixa i el Sandra Gran Canària ho va aprofitar per obrir un parcial de 20 punts al descans (36-16).

Però la reactivació blaugrana va sorgir al tercer parcial. Amb una sèrie de reajustaments en defensa (pressió a tota la pista i control del rebot), els d’Òscar Trigo van eixugar les diferències. Després de 30 minuts el marcador va quedar en un 45-35.

La dinàmica va mantenir en tensió els canaris que no les tenien totes del seu favor. Però el rellotge avançava i el dèficit de la primera part va passar factura al Barça. El Sandra va saber mantenir les diferències controlant el tempo de joc. Els de Trigo es van quedar a set punts del rival (54-47).

Darrera jornada a casa

El dissabte 9 de maig els homes d’Òscar Trigo reben la visita del Funhpain-Peraleda, el botxí de la temporada, en la darrera jornada de la Lliga. Els de Toledo els han guanyat tant als dos partits de Lliga i també a les semifinals de la Copa del Rei. L’objectiu dels blaugranes és acabar la temporada amb una victòria que suposaria un doble objectiu: trencar amb aquesta ratxa particular amb els castellans i assegurar la tercera plaça. Aquesta posició, que seria històrica per a la secció, depèn d’ells mateixos. En cas de derrota, encara podrien acabar tercers si el Vigo perdés contra el Fundosa ONCE.