Retrobament amb el millor bàsquet (90-56)

Bàsquet cadira rodes

09.03.2009 09:34

Després d’unes setmanes d’alts-i-baixos en el joc, el Barça va desplegar el bàsquet a què estan més acostumats per imposar-se per 90-56 el CAI Deporte Adaptado.

Des del primer minut de partit l’equip blaugrana de bàsquet en cadira de rodes va donar mostres de solidesa. Amb una defensa marca de la casa, pressionant, i el domini en gairebé totes les facetes del joc, van anar superant fites a mida que passaven els minuts. El primer quart ja va acabar amb un parcial de 23-12. El CAI va trobar mil dificultats per imposar el ritme més lent de joc a què estan acostumats i van anar sempre a remolc dels blaugranes.

Abans d’arribar al descans es va veure el millor joc dels d’Òscar Trigo. El tècnic blaugrana va frisar com la resta d’espectadors d’un bàsquet espectacular en els cinc contra cinc. L’encert ofensiu va arribar al 75%.

IMG_5711.jpgAmb un avantatge de 22 punts, l’objectiu va ser no cedir ni un pam. Malgrat que els aragonesos van poder refer-se d’una primera part més fluixa, el parcial va afavorir el Barça (19-18). Els homes grans del CAI Torfi, Alonso i Pérez van fer una bona tasca.

Resolt el moment més intens del partit, al darrer quart la tònica va ser la mateixa. Trigo va aprofitar per rotar la banqueta i donar els minuts adients a tots els jugadors de cara a les pròximes cites. Per exemple, Robert Pike, màxim anotador del partit, va jugar més de 30 minuts ja que durant el mes de gener gairebé no va jugar per la seva estada a Austràlia. També va participar durant 36 minuts Enric Comellas perquè Jordi Ruiz havia estat malalt durant tota la setmana.

Un mes de març interessant

L’equip blaugrana debutarà a Europa aquest cap de setmana. El Barça disputarà la ronda preliminar de la Copa d’Europa. Serà a Milà on des de divendres fins a diumenge jugaran quatre partits: Briantela 84, Verkerk, Alexandre The Great i PASKA.  D’altra banda, a finals de març, a Granada, se celebra la Copa del Rei. El Barça intentarà lluitar per un títol que històricament li ha resultat molt difícil d’aconseguir.