Un partit dur (70-53)

Bàsquet cadira rodes

01.03.2009 17:23

El Barça ensopega ala pista del Mideba Extremadura per un contundent 70 a 53. Tot i la derrota, els blaugranes es mantenen quarts en la classificació amb deu victòries i set derrotes.

L’equip blaugrana va perdre davant del cinquè classificat en un partit que va començar molt igualat i amb oportunitats pels dos equips. Els extremenys, però, es van avançar en el marcador amb un parcial de 6-0 que va ser contrarestat pels blaugrana abans de finalitzar el primer quart (11-11).

midebaextrenadura_fcbarcelona16.JPGEn el segon quart la igualtat es va mantenir, però aquest cop els locals van començar a agafar avantatge tancant una primera part de partit amb un parcial de 28 a 23.

En la represa l’equip de Òscar Trigo va seguir mossegant al rival tot i anar per darrera en el marcador. A mitjans de l’últim quart, els locals van estar més encertats en els llançaments de triple i van tornar a agafar avantatge amb un parcial de 53 a 47.

La diferència de punts va anar augmentant però la resistència blaugrana es va notar fins al final del partit, quan el col·legiat va assenyalar dues faltes antiesportives a Robert Pike deixant a l’escorta blaugrana a la banqueta. Tot i perdre, el FC Barcelona no s’ha mogut de la quarta posició de la taula.

Joc físic

midebaextrenadura_fcbarcelona36.JPGTot i la derrota, l’equip blaugrana va estar ficat dins el partit, va lluitar fins l’últim moment i no va dubtar en pressionar per no posar les coses fàcils l’equip extremeny.