Derrota a una nevera (67-59)

Bàsquet cadira de rodes

11.01.2009 16:59

L’equip de bàsquet en cadira de rodes ha caigut a Toledo contra el Fuhnpain Peraleda per vuit punts de diferència. Els blaugranes mai van trobar bones sensacions en una pista en què el fred també va ser protagonista.

“Era una nevera”, ha explicat Òscar Trigo, l’entrenador del Barça després del partit. El tècnic no vol buscar excuses en les condicions climàtiques, tot i que “estava tremolant a la banqueta”, perquè el seu equip no va reprendre la competició al nivell en què va acabar l’any.

El conjunt blaugrana de bàsquet en cadira de rodes va començar bé el partit, aconseguint acabar el primer quart amb una renda de 10 punts. Però al segon període, els castellans ja van pressionar i van arribar al descans tancant un parcial de 19-4.

Al tercer quart els dos equips van jugar molt parells i el marcador es va equilibrar totalment.

Els errors defensius defineixen

A falta de tres minuts per acabar el matx, els de Trigo van tornar a avançar-se, tot i que només d’un punt. Les faltes personals van decidir el triomf local ja que el Peraleda no va perdonar als tirs lliures, mentre que els blaugranes van cometre massa imprecisions en la defensa que els van acabar condemnant.
Comença la segona volta
Un cop acabada la primera volta de la Lliga, el Barça és el quart classificat amb set victòries i quatre derrotes. La pròxima setmana els homes d’Òscar Trigo s’enfronten el Peinsa La Unión. Els murcians, que han guanyat aquesta setmana el Mideba Extremadura a domicili (35-46), ja van ser capaços de derrotar els blaugranes a casa seva (76-57).