Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Jornada d'impàs (12-0)


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Beisbol

03.04.2009 20:06

Jornada d'impàs (12-0)

www.fcbarcelona.cat


El partit per optar a la primera posició del grup ha donat la segona plaça. El Barça ha perdut contra el San Marino però cal destacar que Tarife ha reservat jugadors per al decisiu partit de dissabte.


La plaça per a la Final a Quatre de Barcelona es juga dissabte. Serà contra el primer classificat del grup B. De moment, la Fortitudo Bolonya ocupa aquesta posició a falta que es disputi el darrer partit entre els italians i el Templiers Senart francès.

El primer equip de beisbol ha volgut mantenir les formes en l’enfrontament contra el T&A San Marino, tot i que ja estaven classificats per als encreuaments. Per això, Aldo Tarife ha donat entrada als pitchers més joves. Joan Mayoral, Andrés Gimeno i Guillem Martí han estat alerta i han plantat cara el San Marino. A les dues primeres entrades, els del principat han aconseguit set carreres. Una més a la quarta, tres a la cinquena i la darrera cursa a la novena han deixat un resultat global de 12-0. Cal destacar, però, la batada de Jason Friedman a la setena entrada que ha estat a punt de valer un ‘home run’.

Al marge del marcador, el bàsic era poder donar descans als jugadors que demà aniran a per totes per a la classificació de la final europea.

Fes clic aquí per accedir a l’estadística oficial del partit.
Foto: Dial 1325 (Diego Lázaro)
Foto: Dial 1325 (Diego Lázaro)
La classificació final del grup A
1.- T&A San Marino 2-0
2.- FC Barcelona 1-1
3.- AVG Draci Brno 0-2


Comparteix a

Arxiu


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana