Primer per equips a la Cros de Granollers

Atletisme

15.12.2008 17:55

El FC Barcelona s’ha classificat primer per equips a la categoria absoluta tant masculina com femenina, i a la júnior tant masculina com femenina a la Cros Internacional de Catalunya Ciutat de Granollers.

L’atletisme blaugrana ha tret molt bona nota per equips al Ciutat de Granollers. Els equips masculins Cadet, Júnior i Absolut han obtingut les primeres places d’aquesta competició. Per altra banda, l’equip absolut femení també ha quedat en primer lloc.

Jacqueline Martín, segona

L’atleta blaugrana Jacqueline Martín, que va quedar primera l’any passat, ha aconseguit la segona posició amb un temps de 22:50. En el ciutat de Granollers també van destacar altres atletes del club. Arthur Bossy (16:42) en la categoria de Cadet masculí, i Ibrahim Azzouz (19:50) en Junior masculí, van assolir les primeres posicions. Així com Martina Rodríguez (08:08), que en Cadet femení va quedar a dalt de tot del podi.

Les segones classificacions van tenir també presència blaugrana: Clàudia Vicente (15:37), en Juvenil femení i Judit Sánchez en la categoria de Júnior. Per la seva banda, Ibrahim Ezzaydouni (19:37) va fer un tercer lloc en Júnior masculí.

Fes clic aquí per accedir als resultats oficials de la prova.
Judit Pla, 55a a Brussel·les
L’atleta del FC Barcelona Judit Pla ha quedat en cinquanta-cinquè lloc en el Campionat d’Europa de Cros amb un temps de 30 minuts i 50 segons. Pla participava com a integrant de la selecció espanyola. En categoria femenina, el combinat estatal va fer una setena posició. L’exblaugrana Rosa Morató va ser la millor amb una cinquena plaça. En categoria masculina, la selecció espanyola es va proclamar Campiona d’Europa.