El Barça, primer per equips a Sòria

Atletisme

26.11.2008 13:34

Sergio Sánchez i Judit Pla van ser els millors blaugranes classificats a la XV Camp a Través Internacional de Sòria. Els dos atletes van quedar per darrere dels kenians Komon i Kiptoo. La participació blaugrana va tenir la recompensa per equips.

Una de les últimes proves abans del Campionat d’Europa de Cros, que es durà a terme a Brussel·les el 14 de desembre, ha ofert les darreres sensacions al Comitè Tècnic de la Federació Espanyola d’Atletisme per elaborar la selecció que representarà Espanya. Al marge d’això, al XV Cros de Sòria el FC Barcelona va obtenir uns resultats notables. El club blaugrana va acabar com a primer per equips, al marge d'actuacions individuals força destacades com les de Sergio Sánchez i Judit Pla.

Sergio Sánchez, amb un temps de 29.52, va ser el millor atleta espanyol classificat. El blaugrana va acabar quart, per darrere dels kenians Leonard Komon (29.11) -plata al darrer Campionat del Món de Cros-, Mark Kiptoo (29.21) i Alemayehu Bezabeh (29.29), els tres podis. Cal destacar la destresa i el coratge de Sánchez, que va ser capaç de mantenir un ritme altíssim de carrera i de suportar l’embranzida dels africans.

En categoria femenina, Yane Kiptoo es va imposar en la prova amb un temps de 26.40. L’atleta keniata també va encapçalar un podi africà en què Margaret Muriuki, amb 26.42, i Gladys Cherono, amb 26.45, van ser segona i tercera, respectivament.

La primera corredora espanyola va ser l’exblaugrana, ara al València Terra i Mar, Rosa Morató, que va recórrer els 10.000 metres en 27.40. En novena posició va creuar la línia de meta la blaugrana Judit Pla (28.04). Estela Navascues i Jacqueline Martin van acabar en dotzena i tretzena posició, respectivament.

Fes clic aquí per accedir als resultats oficials de la prova.