Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Atletisme de continuïtat


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Atletisme

13.10.2008 16:00

Atletisme de continuïtat

Tots els atletes del FC Barcelona han renovat el seu contracte amb el club. La secció d’atletisme manté així la seva plantilla, amb els olímpics de Pequín al capdavant, i dos nous fitxatges: Sònia Bejarano i Roger Roca.


La plantilla al complet de la secció d’atletisme del Barça ha renovat el seu contracte per un any més. D’aquesta manera es manté l’equip que va enviar sis atletes als últims Jocs Olímpics de Pequín: Manuel Olmedo, Irache Quintanal, Rubén Palomeque, Jackson Quiñonez, Alessandra Aguilar i Sonata Milusauskaite, que són la columna vertebral de l’equip d’atletisme.

Dos nous fitxatges

La secció també es reforçarà amb dues noves incorporacions. Sònia Bejarano, procedent del Terra i Mar València, s’incorporarà a l'equip de cros. Per a les carreres de ruta el Barça comptarà amb Roger Roca, procedent d’Igualada però que fins ara competia en un equip de Guadalajara.
Atletisme de continuïtat
Bons resultats
Els atletes del FC Barcelona van assolir bons resultats aquest cap de setmana a la Milla Internacional de Granollers. Pol Guillén va quedar segon en la categoria d’homes, i Anna Bové va aconseguir un tercer lloc en dones. A la Cursa de Canovelles Ramon Gasull va quedar segon en homes, mentre que Judith Sancho i Vanessa Sancho van arribar en primer i segon lloc en la categoria de dones.


Comparteix a

Arxiu


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana