Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Quintanal i Palomeque no es classifiquen


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Atletisme - Pequín 2008

16.08.2008 11:54

Quintanal i Palomeque no es classifiquen

www.fcbarcelona.cat


La convocatòria de cinc atletes blaugrana per als Jocs va mostrar el bon estat en què es trobava la secció d’atletisme del Barça. Tot i així, dos d’aquests atletes, Quintanal i Palomeque, no han pogut demostrar tot el seu potencial a Pequín.


D’una banda, la llançadora de pes Irache Quintanal ha quedat fora de la classificació després dels tres llançaments nuls que va fer. Els jutges van considerar que Irache no havia fet una bona execució de l’exercici i no li van donar per vàlids els llançaments. A conseqüència d’això Quintanal no s’ha classificat per a la final, però ha demostrat la seva capacitat de superació en tot moment. El seu company Rubén Palomeque tampoc s’ha classificat per a la final, ja que ha estat penúltim en la prova classificatòria.

Amb esperit de lluita

Quintanal no s’ha pogut preparar al 100% ja que ha estat un mes i mig amb meningitis sense poder entrenar-se. Irache va superar aquesta malaltia poc abans de rebre la notícia de la convocatòria per als Jocs Olímpics de Pequín. L’atleta del Barça ha lluitat en tot moment per retornar al seu estat físic previ a la meningitis. La preparació de Quintanal, tot i haver estat aturada durant un mes i mig, li ha servit per disputar els Jocs Olímpics, un somni per a qualsevol esportista.

Dotzena posició per a Palomeque

L’altre atleta del Barça, Rubén Palomeque, ha quedat en dotzena posició en la prova corresponent als 3.000 obstacles. Palomeque ha fet una actuació correcta aquest matí, amb un temps de 8.58.50 segons, un resultat que l’ha distanciat gairebé mig minut del primer classificat, el francès Bouabdellah Tahri.


Quintanal i Palomeque no es classifiquen
El Barça segueix a Pequín
La secció d’atletisme del FC Barcelona seguirà competint als Jocs Olímpics en les properes jornades. La blaugrana Alexandra Aguilar correrà el dilluns que ve, dia 18, a la 1.30 hores de la matinada (hora catalana) en les proves de marató.


Comparteix a

Arxiu


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana