Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


“És una experiència impressionant”


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Atletisme

09.08.2008 17:08

Alessandra Aguilar: “És una experiència impressionant”

Verònica Díez


Alessandra Aguilar, corredora de marató del FC Barcelona, assegura que a Pequín està vivint una experiència impressionant. L'atleta va arribar a terres xineses el dia 31 de juliol i des d'aleshores segueix la seva preparació allà fins al seu debut.


Per a Alessandra Aguilar aquests són els seus primers Jocs Olímpics. Ella ja sabia que una experiència d'aquest tipus és única però tot i així explica: “Ja m'esperava alguna cosa impressionant, però el que sents quan surts a la pista el dia de la inauguració amb tot l'estadi ple de gent, l'espectacle que hi ha, és encara més increïble. Això és un “passada.”

Un bon ambient

Durant tots aquests dies en els quals ha estat a Pequín Aguilar afirma que hi ha un gran ambient entre els esportistes. “Hi ha molt bon ambient entre tots. El grup espanyol és molt bo i ens portem molt bé. Vaig arribar aquí el dia 31 de juliol i m'ha passat el temps volant. Això és perquè hi estic molt bé aquí. La veritat és que la Vila Olímpica és impressionant”, assegura la blaugrana.

Problemes amb la calor i la humitat

Ja és coneguda la calor que fa a la Xina durant aquesta època. Si a això se li suma l'alt percentatge d'humitat, la situació empitjora. Segons Alessandra: “És molt dur i serà encara més dur el dia de la competició. En els entrenaments ja ho vam notar i això que no són d'un temps tan llarg com una marató, així que realment ens adonarem de la dificultat el dia de la prova.”

Pel que fa a la contaminació, l'atleta del Barça explica que se n'esperava molta més de la que hi ha.

Objectiu: quedar entre les 15 primeres

Quan a Alessandra Aguilar se li pregunta sobre les seves possibilitats a Pequín, ella se sincera i assegura: “Sóc realista i no crec que aconsegueixi medalla a la marató. És la segona marató que realitzo i són els meus primers Jocs Olímpics; tot és molt diferent del que he fet fins ara i el principal és veure com s'adapta el meu cos. Espero quedar entre les quinze primeres. Tinc rivals molt fortes, com les xineses i les japoneses.”

Alessandra Aguilar: “És una experiència impressionant”
Visita a la Muralla Xinesa
Els esportistes blaugrana estan units fins i tot a la Xina. Alessandra Aguilar explica que en un dels seus moments lliures va aprofitar per visitar la Muralla Xinesa al costat d'una bona companyia, amb els jugadors d'handbol del FC Barcelona.


Comparteix a

Arxiu


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana