Quiñónez, nou rècord (13”66)

Atletisme

31.05.2009 17:00

Amb un temps de 13”66, Jackson Quiñónez ha batut el rècord dels 110 metres tanca al Campionat de Catalunya Absolut de Palafrugell. El blaugrana ha demostrat una bona preparació per a tota la temporada.

L’atleta olímpic del FC Barcelona, Jackson Quiñónez, ha batut el rècord als 110 m tanca masculins en el 89è Campionat de Catalunya Absolut d’atletisme que ha tingut lloc a la Costa Brava aquest cap de setmana.

El corredor d’origen equatorià només ha necessitat un temps de 13”66 per deixar enrere la resta de participants. Juan Manuel Corbacho, de Granollers, amb 15”11, i Jordi Navarro de l’ISS L’Hospitalet, amb un crono de 15”22, han estat el segon i tercer classificat, respectivament.

D’altra banda, l’atleta blaugrana Irache Quintanal va fer una gran actuació per partida doble, tant en llançament de disc com en pes. Dos nous títols es van afegir al seu historial guanyador. Un tretzè títol en pes, amb un registre de 15,53 m, i un desè en disc, amb una marca de 54,82 metres.

Laia Vilalta, en 400 metres llisos, també va batre també rècord amb un temps de 55”03. La corredora va obrir un podi totalment blaugrana. La segona classificada va ser Andrea Díez (55”99) i en tercera posició va entrar Eva Martín (56”03).

En la modalitat masculina de 400 metres llisos, Marc Orozco va acabar en la primera posició amb una marca de 47”83. Just darrere seu, el blaugrana Pau Fradera va obtenir la segona posició.

També cal destacar marques d’interès d’altres atletes blaugranes en aquest campionat de Catalunya. Com la victòria de Plàcida Azahara Martínez en 200 metres llisos femenins (24”25) i la de Judit Pla en 1.500 metres llisos (4’21”50).

Fes clic aquí per accedir als resultats oficial del Campionat.
Altres rècords batuts
Beatriz Pascual (València Terra i Mar), en els 5 km marxa, va superar el rècord d’Espanya amb un crono de 20’48”06. Eva Arias, també del VTM, va fer un registre de 9’59”39 als 3.000 obstacles. Sandra Ingelmo (BA), als 100 metres tanca, va fer rècord en categoria femenina amb un temps de 14”06. Jesús Ángel García Bragado (Canal Isabel II) va acabar amb un registre de 19’55”37 als 5 km marxa.