Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Presentada la II Cursa Barça-L’illa


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Atletisme

27.02.2009 16:12

Presentada la II Cursa Barça-L’illa

www.fcbarcelona.cat


Una cursa amb antics i actuals atletes del FC Barcelona ha servit com a presentació de la II Cursa Barça-L’illa, que tindrà lloc el 22 de març. La presentació ha comptat amb la presència del medallista olímpic José Manuel Abascal i de Javier Moracho.


A aquests dos antics atletes del FC Barcelona els han acompanyat actuals atletes del club com ara el rècord estatal de 100 m i 200 m Ángel David Rodríguez i les fondistes blaugrana, i guanyadores de la I Cursa Barça-L’illa, Judith Pla i Jacqueline Martín. A més, l’esdeveniment ha comptat amb la presència dels atletes José Luis Blanco i Eva Arias.

Corrent per la Diagonal

El centre comercial L’illa Diagonal, patrocinador principal de la II Cursa Barça-L’illa, ha estat l’escenari de la presentació. Els atletes participants a la cursa promocional han sortit de L’illa, han seguit per la Diagonal, girant pel carrer Numància fins a arribar a l’interior del centre comercial.

QM3D8246.jpgEn aquest acte simbòlic els corredors han arribat alhora a la meta. Una bona manera de demostrar el caràcter d’esportivitat i perquè el públic s’animi a participar. Cal recordar que el recorregut és de 7 quilòmetres i que començarà i acabarà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Animant a la participació

El medallista olímpic i antic atleta del FC Barcelona José Manuel Abascal ha valorat “molt positivament totes les iniciatives per promocionar l’esport i aquesta segona cursa em sembla fantàstica”.

“Per això, convido tothom que vingui el dia 22 de març i hi participi perquè és una cursa amb què es pretén fer promoció de l’atletisme”, explica Abascal.

QM3D8147.jpgPer la seva banda, el tanquista Javier Moracho, que va ser també atleta del Barça i un gran dominador de les distàncies de 60 metres i 110 metres tanques del panorama estatal durant la dècada dels 80, explicava que: “L’atletisme és una secció molt important en el Barça i ho demostren iniciatives com aquestes.”

“Abascal i jo ja hi vam ser a la secció d’atletisme i vam guanyar diverses Lligues amb el Barça. Això és una mostra que l’atletisme té un gran pes i està molt ben valorat a dins del club”, diu Moracho.

Una cursa per a tothom

L’objectiu de la II Cursa Barça-L’illa és fomentar la participació dels socis i afeccionats en les activitats del club. En aquest sentit s’ha manifestat Gabi Cairo, gerent de les seccions no professionals del club i màxim responsable de la II Cursa Barça-L’illa: “És una cursa totalment social, popular. Volem que el soci s’identifiqui amb la secció d’atletisme i esperem que se superi la participació de l’any passat, que va ser de 1.600 persones.”
Presentada la II Cursa Barça-L’illa
Amb l’experiència de l’any anterior
Un dels fets que pronostiquen l’èxit de la II Cursa Barça-L’illa és “l’experiència de l’any anterior”, com destacava Gabi Cairo. A més, la Cursa sortirà i arribarà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper de Sant Joan Despí. Una instal•lació on s’entrena habitualment el primer equip de futbol i que, segons explica Cairo, “comença a ser un lloc emblemàtic per als nostres afeccionats i que volem donar a conèixer.”


Comparteix a

Arxiu


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana