Calduch, primera a la Cursa de Sant Antoni-Divina Pastora

Atletisme

27.01.2009 10:18

L’atleta del FC Barcelona Meritxell Calduch va revalidar el títol de l’any passat a la Cursa de Sant Antoni-Divina Pastora de Barcelona. La manresana va fer un temps de 35.49.

Tot i que va fer una marca discreta, lluny del rècord de la prova que ella mateixa havia aconseguir l’any passat amb un crono de 34.05, Meritxell Calduch va ser la primera en la 31a edició de la Cursa de Sant Antoni-Divina Pastora de Barcelona. La corredora de Manresa va guanyar amb autoritat en fer el recorregut de 10 quilòmetres en 35.49.

En categoria masculina, el guanyador va ser l’atleta marroquí Driss Lakhouaja (AACatalunya) amb un temps de 30.08. En segona posició va creuar la línia de meta Roger Roca del FC Barcelona (31.32).

Fes clic aquí per accedir als resultats de la Cursa de Sant Antoni-Divina Pastora.

Altres resultats

Afegim que a la Mitja Marató de Terrassa Jacqueline Martin va acabar en segona posició, mentre que a la Cros Internacional de Lasarte, Judit Pla va ser tercera.

I als Campionats de Catalunya de pista coberta, a la prova dels 3.000 metres, Albert Moreno i Javier Tinoco van ser el segon i tercer classificats respectivament.
Remacha, campiona júnior

Malgrat que moltes de les proves de dissabte es van haver de suspendre pel temporal de vent, Clara Remacha va aconseguir el títol al Campionat de Catalunya júnior de Proves Combinades en Pista Coberta.

La blaugrana va fer un total de 3180 punts, 486 més que la segona classificada, l’atleta de l’Aquadiver-GEiEG Jessica Escribano. També cal destacar que Remacha va ser la segona classificada en promesa. L’atleta del Barça va ser superada per Tamara del Río (AAC).

Fes clic aquí per accedir als resultats del Campionat de Catalunya de Proves Combinades.