Últim compromís a casa amb victòria (3-0)

Voleibol masculí

16.12.2007 17:15

L'equip de vòlei del FC Barcelona ha guanyat l'Unicaja Cañada de Vera per 3 a 0. Aquest ha estat l'últim partit que jugaran els blaugranes a casa abans de les vacances de Nadal.

L'equip entrenat per Pedro Lanero segueix invicte en aquesta primera fase de la Superlliga 2 de voleibol masculí. El seu últim compromís ha estat aquest diumenge a les 13.30 a la Ciutat Esportiva del FC Barcelona. L'Unicaja Cañada de Vera no ha pogut plantar cara al líder i ha sortit de la pista blaugrana amb els tres sets perduts.

El més destacat, el bloqueig

La clau de la victòria blaugrana ha estat en el bloqueig, per mitjà del qual els de Barcelona han aconseguit puntuar en 10 ocasions. D'altra banda, el conjunt barcelonista ha sabut tallar a la perfecció el joc de l'Unicaja. Però no tot ha estat fàcil. I és que els visitants compten amb una plantilla de jugadors molt joves i alts que han dificultat en alguns moments l'atac blaugrana. A més, alguns dels seus components juguen ja al primer equip d'Almeria. Això demostra que, tot i ser un rival que està a la part baixa de la classificació, té qualitat.

El començament de cada set ha estat favorable als d'Almeria, que han aconseguit avançar-se al marcador amb fins a cinc punts. Tot el contrari ha passat al final dels períodes, en què el Barça ha donat la volta al marcador per, finalment, acabar guanyant sense problemes els tres temps amb una puntuació de 25-21, 25-22 i 25-22.

El pròxim compromís dels de Pedro Lanero serà a la pista de l’UCAM Múrcia. A hores d'ara el rival es troba en la segona posició de la classificació, a dos punts del Barça (18).

Derrota de l'equip femení
L'equip femení de vòlei, el CVB Barça, va caure aquest dissabte per 1 a 3 davant el Ciutat de Palma CIDE. El partit va ser molt igualat. Les mallorquines van començar guanyant el primer set, però les blaugranes van tornar-los la moneda al guanyar per 26 a 24 el següent període. El tercer temps va ser el més igualat de tots: les de Palma de Mallorca van aconseguir dominar-lo per 27-29. A partir de llavors les visitants van créixer i van tancar l'últim set a favor seu, 15 a 25. Amb aquest partit, les barcelonistes han acabat la primera volta de la Lliga FEV de voleibol femení. El seu pròxim partit serà el 12 de gener de 2008 a la pista del Viladecans Proinosa.