Líder ferm (3-1)

Voleibol masculí

18.11.2007 16:54

Pedro Lanero i el seu equip sumen la sisena victòria de la temporada. Els blaugranes s’han imposat al G&C L’Illa Grau, el segon classificat fins a aquesta jornada, per un 3-1.

El primer equip de voleibol del Barça es manté invicte a la Superlliga-2. El repte d’aquesta setmana era important perquè es rebia L’Illa Grau. El conjunt castellonenc ha estat segon a la classificació fins al diumenge.

El rival s’ha anat desinflant

L’Illa Grau ha pogut empatar a un set el partit. El començament del joc ha estat equilibrat. 26-24 per al Barça en el primer període i un 25-27 de la banda dels de Llevant al segon. L’equip que entrena Carlos Cavalli s’havia avançat amb els primers punts en els dos sets però tots dos s’han definit al final.

El tercer set ja l’ha dominat el Barça. Si més no, la diferència s’ha consolidat en les darreres pilotes. Els de Pedro Lanero han pogut remuntar fins a situar-se amb un 20-18 i a partir d’aquí ja s’ha decidit.

El darrer tram de partit ha estat molt més clar. L’Illa Grau ja no ha pogut seguir el ritme dels blaugranes. Amb un 25-18 el partit s’ha acabat.

Tàctica correcta

“Al començament ha estat equilibrat. Després hem sabut jugar més tàcticament, sobretot perquè a nivell de força estem bé. Físicament ens trobem bé, més forts que el rival i per això en el tercer i quart set ells solen cometre més errors que no pas nosaltres”, explica Pedro Lanero, entrenador blaugrana. Per al tècnic de voleibol el problema del seu equip es troba en els primers instants del joc. “Els equips venen a per totes. Som l’equip invicte i el rival entra molt fort a la canxa. Ens exigeix molt i potser no aportem la concentració que caldria. Però penso que tenim l’equilibri correcte i això es demostra en què al final del partit ens trobem més còmodes i juguem més fàcil que no en els primers períodes”, afegeix Lanero.

El Barça afrontava aquest partit tenint en compte que superaven L’Illa Grau en la posició de centrals. “També sabíem que el seu brasiler és molt potent en atac i el nostre treball era anul•lar a la resta i deixar-lo fer”.

El Barça suma la sisena victòria de la temporada i continua invicte. La propera setmana els blaugranes visiten el Pavelló Municipal de Pardinyes a Lleida. El Volley Lleida suma tres victòries i tres derrotes.

Les noies tornen a perdre (0-3)
Tot i que ha estat per la via ràpida, les noies del CVB Barça han fet front el líder de la classificació, el Camp Escolar Lleida. El primer equip de voleibol femení ha lluitat en tots els sets (20-25/20-25/14-25). Però el potencial del rival i el cansament han passat factura. El CVB Barça continua amb només una victòria en quatre jornades i és avantpenúltim de la FEV femenina. La pròxima setmana les blaugranes visiten la pista del Bahía Mazarrón, el segon classificat.