Voleibol

04.11.2007 18:05

Cristina Collado

L’equip de voleibol blaugrana continua en estat de gràcia. Els de Pedro Lanero s’han imposat al Màlaga per 3 sets a 1 i continuen líders en solitari de la Superlliga B.

Quatre partits disputats, quatre victòries. L’equip de voleibol del Barça està vivint un gran moment, i això que compta amb importants baixes, com André, Frander i Sergi Arranz. Tot i això, la resta dels jugadors de la plantilla estan donant la cara i els resultats estan arribant. Després de la victòria contra l’equip Universitat de Màlaga Probisa Pissarra per 3 sets a 1 (23-25, 25-27, 25-21, 25-16), els blaugranes són líders de la Superlliga B.

Primer set complicat

El Màlaga venia al pavelló de la Ciutat Esportiva amb l’ambició de trencar la imbatibilitat del FC Barcelona. En el primer set semblava que ho podrien aconseguir. Els andalusos han començat molt forts i molt agressius, i s’han endut el primer set per ben poc (23-25). El segon ha seguit la mateixa tònica, amb un joc molt igualat, però el pols l’ha guanyat el Barça, empatant a un set (25-27).

Ja a partir del tercer, el partit ha estat totalment blaugrana. Els de Pedro Lanero s’ha començat a trobar més còmodes sobre la pista, amb bones recuperacions i bones sacades. La superioritat del Barça s’ha fet palesa en el marcador del tercer set (25-20), i més encara en el del quart i definitiu set (25-16).

L’Andorra, un vell conegut

En la pròxima jornada, el FC Barcelona visita la pista de l’Andorra TX, un vell conegut dels blaugranes al qual s’han enfrontat en moltes ocasions. Sense anar més lluny, abans de l’inici de la Lliga, el Barça es va imposar a l’Andorra en les semifinals de la Lliga Catalana. El fet d’enfrontar-se a un equip tan conegut pot ser una arma de doble tall, segons l’entrenador blaugrana: “És un partit lleig, perquè quan hi ha dos equips que es coneixen molt, el partit es pot complicar.” Per a aquest matx, Lanero espera recuperar dos dels seus jugadors lesionats, André i Frander.
Primera victòria de les noies
El CV Barça ha aconseguit la primera victòria de la temporada contra la Universitat de València per 3 sets a 2 (25-20, 25-13, 11-25, 18-25, 15-9). Les blaugranes es van posar de seguida amb dos sets d’avantatge, després d’un inici de partit bastant còmode. Sobretot en el segon set, el domini barcelonista va ser total. Però les valencianes van capgirar el marcador fins a posar l’empat a dos. En el cinquè i definitiu set, el FC Barcelona no va deixar escapar l’oportunitat d’aconseguir la primera victòria de la temporada.