Els únics invictes (2-3)

Voleibol

27.10.2007 21:25

L’equip de voleibol ha guanyat el seu tercer partit de Lliga. Ha estat la victòria més complicada fins al moment, per 2 sets a 3 contra el CV Puerto Real. Els blaugranes són els únics invictes de la Superlliga B.

De moment, les coses funcionen al voleibol blaugrana. Tercer partit de la Lliga i tercera victòria. El Barça no només és líder de la Superlliga B, sinó que és l’únic conjunt invicte ara per ara a la competició. I això que Pedro Lanero afrontava aquest partit amb la baixa de Sergi Arranz i la de Frander, dos components importants de la plantilla. La resta dels seus companys, però, han sabut donar la cara.

Remunten un 0-2

Això sí, al principi del partit els ha faltat ritme. Els locals ho han aprofitat i s’han posat dos sets per davant, encara que els dos han estat molt disputats (25-20 i 25-23). En el tercer, l’equip s’ha sentit més còmode sobre la pista, i ha aconseguit retallar distàncies amb un treballat set (29-27). I en el quart, el físic dels blaugranes s’ha mostrat millor. El CV Puerto Real ha arribat molt més cansat i el Barça ho ha aprofitat per empatar a dos sets (25-20). En l’últim i definitiu, els de Pedro Lanero s’han emportat la victòria (15-10).

La remuntada dels blaugranes ha estat aplaudida no només des de la banqueta del Barça, sinó des de les grades. Els prop de mil aficionats del Puero Real han ovacionat el FC Barcelona.

Contra el Màlaga, complicat

La pròxima jornada els blaugranes reben el Màlaga a la Ciutat Esportiva. Serà un partit complicat, segons augura el tècnic Pedro Lanero. I és que els malaguenys s'han imposat aquesta jornada al Múrcia per 3 sets a 0, un dels conjunts més potents del grup.

Foro: Arxiu
Foro: Arxiu
Les noies perden
El CV Barça va perdre en la visita a la pista de l'Algar Surmenor per 3-1 (25-20/18-25/25-11/25-15). Les blaugranes no van jugar a l'alçada del seu potencial i les locals no van tenir problemes per imposar-se amb relativa comoditat.