De nou, la victòria (0-3)

Voleibol

08.03.2008 22:39

L’equip de voleibol del FC Barcelona ha guanyat La Ermita T. Santanderina per 3 sets a 0. Després de la darrera derrota barcelonista contra el G&C l’ Illa Grau per 3 sets a 2, l’equip blaugrana ha recuperat la confiança que li calia.

Els de Pedro Lanero necessitaven un triomf com aquest, i gràcies al retorn de André de França, l’equip blaugrana ha recuperat la confiança i l’esperança en un partit que ha estat clarament controlat pel blaugranes des del principi.

Claus de la victòria

Segons l’entrenador Pedro Lanero, l’equip ha retrobat la concentració i la conscienciació que mancaven des del matx contra l’Andorra TX. La serietat, la precisió en el joc i un bon atac han vertebrat un partit sense gaires sorpreses i, sobretot el bloqueig i la qualitat de la sacada són la causa principal de la victòria dels blaugranes.

El partit

El primer període ha acabat en 17 – 25. Les coses no han canviat gaire en el segon set, que ha quedat en 16 – 25. Tot i la millora de La Ermita en l’últim període, el darrer set ha acabat en 20 – 25, i ha donat la victòria absoluta al conjunt barcelonista.

La Superlliga
El Cajasol – Screen Plan és el proper rival del FC Barcelona. El partit es jugarà el dia 16 de març a la Ciutat Esportiva del Barça. Els objectius de Pedro Lanero són clars: no cometre errors, construir un bon atac en xarxa i controlar la sacada. Tenen una setmana per preparar el partit i per posar en marxa l’estratègia que, si surt bé, els durà directament a la classificació per a la Superlliga.