Tornen els bons resultats (3-0)

Voleibol

10.02.2008 18:36

L'equip de voleibol del FC Barcelona ha guanyat l'Andorra TX per 3 sets a 0. Després de dos partits sense aconseguir la victòria, els de Pedro Lanero han recuperat la confiança en si mateixos per afrontar els pròxims compromisos.

El Barça estava travessant una mala ratxa. I és que els blaugranes portaven dues jornades consecutives sense guanyar. Davant l'Andorra TX han demostrat perquè estan a dalt a la Lliga. Els barcelonistes tornen a obtenir bons resultats i esperen continuar així.

Tres de tres

L'equip de Pedro Lanero feia unes setmanes que es ressentia de la falta de concentració al començament del partit. Avui això ha estat diferent. I és que si el primer set no ha estat el millor del partit, sí que ha estat el que ha marcat les pautes del joc. Una gran concentració, serietat i precisió en el joc i el bloqueig han estat les claus de la victòria dels blaugranes. El primer període ha acabat en 25 a 20. Les coses no han canviat gens al segon temps i el marcador ha quedat en 25 a 18. Els barcelonistes han anat millorant a poc a poc, tot al contrari que el seu rival. L'últim set ha acabat en 25 a 15.

L'objectiu principal dels de Lanero era no cometre errors, i ho han aconseguit. Malgrat la pressió amb la qual els barcelonistes afrontaven aquest matx, l'equip ha sabut desenvolupar el joc amb tranquil·litat.

L'Illa Grau, pròxim rival

L'Illa Grau és el pròxim rival del FC Barcelona. El Barça afronta aquest partit amb molta més confiança. El conjunt blaugrana té clar que no serà fàcil, i menys tenint en compte que jugarà com a visitant. Malgrat això, els de Lanero confien en el seu potencial.
Les noies perden
D’altra banda, l'equip de vòlei femení ha perdut per 3 a 0 contra el Lubesa Sant Cugat. Les blaugranes cada vegada tenen més difícil sortir de la zona de descens de la classificació. El seu pròxim compromís serà el 16 de febrer davant l'actual líder, el Camp Escolar Lleida.