Primera derrota (3-2)

Voleibol

12.01.2008 23:01

L’equip de voleibol blaugrana ha perdut el seu primer partit de la temporada. Els de Pedro Lanero han caigut per 3 sets a 2 contra el Jocris Salesianos en un partit molt disputat.

Després d’imposar-se a la Copa Príncep d’Astúries , l’equip de voleibol ha tornat a la Lliga. Però ho ha fet amb una derrota. És la primera de la temporada per als de Pedro Lanero, líders indiscutibles de la Superlliga B. Però el desgast físic patit a la Copa Príncep i el fet que dos jugadors importants de l’equip, els dos estrangers Sorokaba i Andrei, encara no s’hagin incorporat a la disciplina de l’equip, han abocat el Barça a aquesta derrota.

Avantatge de dos sets

Ha estat un partit molt igualat i disputat, com mostren els resultats dels sets. El Barça s’ha imposat en el primer, que ha acabat 22 a 25. En el segon, també han fet valer la seva condició de líders (23-25). Però en aquell moment els locals han començat a pressionar força. S’han endut el tercer set per 25 a 22, i en el quart han arribat fins a la trentena de punts (30-28). En l’últim i definitiu, el Jocris s’ha endut finalment el partit gràcies al 15 a 13 favorable.

Dissabte, novament contra el Valery Karpin

Els de Pedro Lanero reben la pròxima jornada de la Superlliga 2 el Vigo Valery Karpin, el segon classificat, i, precisament, el rival dels blaugranes a la Copa Príncep disputada fa una setmana. Aleshores els de Pedro Lanero van imposar-se als gallecs per 3 sets a 2.

Nova derrota de les noies

El CVB Barça tampoc aixeca cap el 2008. Les blaugranes han perdut per 3-0 a la pista del Viladecans Proinosa. El duel de necessitats entre dos equips que ocupen la part baixa de la taula no va servir per fer reaccionar l'equip del Barça, que continua penúltim amb només un triomf.