La bona actitud no té recompensa (25-11)

Rugbi

02.12.2007 19:04

L’equip de rugbi no acaba de tenir sort aquesta temporada. Al camp de l’Ordizia ha tornat a perdre (25-11), tot i que ha mostrat una actitud molt bona i ha marxat al descans amb opcions d’endur-se el partit.

Nou partit amb actitud guanyadora. Nou partit amb resultat ajustat a la mitja part. Però nou partit perdut. Aquesta és la història que es repeteix jornada rere jornada a l’equip de rugbi blaugrana. Han començat amb mal peu la temporada i, de moment, la sort encara no els acompanya. En la jornada d’aquest diumenge, la vuitena jornada de la Divisió d’Honor, els blaugranes han caigut derrotats a la pista de l’Ordizia per 25 a 11.

Opcions a la mitja part

L’Ordizia ocupa la vuitena plaça de la classificació. És, doncs, un dels rivals directes del FC Barcelona pel que fa a la lluita per la permanència. En la primera part així s’ha viscut, ja que les forces han estat igualades. El Barça, però, ha perdut una oportunitat d’or d’avançar-se en el marcador quan mostrava un 5-6, i els blaugranes han tirat un xut a pals que els hauria posat amb tres punts més. Però la pilota ha tocat el pal de la porteria i ha sortit fora. Del possible 5-9, s’ha passat al 8-6 després que els guipuscoans no fallessin en un cop de càstig. Amb aquest resultat ha arribat el descans.

El Barça hi posa les ganes; l’Ordizia, els punts

A la represa, l’equip local s’ha allunyat en el marcador (21-6) deixant una distància gairebé insalvable per als blaugranes, sobretot a causa d'algunes errades defensives. Tot i això, el FC Barcelona ha aconseguit un assaig treballat, l’únic del partit, que els ha deixat 21-11. Però l’Ordizia no ha donat opcions als blaugranes, que han vist com perdien finalment 25-11. “Al segon temps, nosaltres hi hem posat les ganes, i l’Ordizia, els punts”, així ho resumeix un dels entrenadors del primer equip, Diego Godoy.
Contra el Getxo, fi de la primera volta
El pròxim cap de setmana es juga la novena jornada, l’última de la primera volta. El FC Barcelona rep el Getxo Artea, setè classificat, amb 3 partits guanyats i 16 punts. L’equip tècnic confia a sumar un triomf aquesta última jornada per tancar la primera volta amb una alegria: “El Getxo l’hem de guanyar sí o sí. Hem de començar a sumar punts com abans millor, i aquest és un dels nostres rivals directes per la permanència”. El partit es jugarà diumenge a les 12.30 h al camp de la Foixarda.