La primera part passa factura (19-42)

Rugbi

28.10.2007 18:43

Una primera meitat fluixa ha sentenciat el partit. El Barça ha perdut contra el Cajasol RugbyCiencias de Sevilla per 19-42. Els blaugranes han intentat redreçar el rumb a la segona meitat.

Amb un parcial de 20 en contra, el Barça s’ha vist superat pel Cajasol des del primer minut de partit. Gairebé totes les pilotes que tocaven els sevillans s’han convertit en assajos. Els errors dels homes que entrena Paco Baena s’han pagat cars. A més, el rival no ha perdonat. El Cajasol ocupa la tercera posició de la classificació i és un dels equips més forts del campionat, i s’ha reforçat molt bé.

Segona part a contrarellotge

Però el primer equip de rugbi ha millorat la imatge al segon temps. Els blaugranes només han permès que els sevillans els fessin dos cops de càstig. El Barça ha aconseguit tres assajos. El marcador reduïa el gran desavantatge de la primera meitat.

Als blaugranes els ha calgut una mica més de temps per consolidar la reacció que han experimentat a la segona part. Al final, 19-42.

El primer equip de rugbi es manté a la part baixa de la taula. És penúltim, amb quatre punts.
Propera jornada ja disputada
La Divisió d’Honor de rugbi viurà la cinquena jornada l’11 de novembre. Però el FC Barcelona ja va jugar el partit corresponent. Va ser el 30 de setembre al camp del Cetransa Dismeva El Salvador. El conjunt de Valladolid va demanar d'avançar el partit perquè disputa la primera jornada de la Copa d’Europa (el 10 de novembre contra els Newcastel Falcons). Els blaugranes van perdre per 30-25 contra el gran favorit per revalidar el títol de Lliga. El Salvador també és el vigent campió de la Copa del Rei.