Molta igualtat i derrota final (9-3)

Rugbi

07.10.2007 20:23

El primer equip de rugbi ha plantat cara al Valladolid, que ha acabat guanyant. El Barça, però, ha sumat un punt de bonus en un camp complicat.

El Valladolid no ha pogut fer cap assaig als blaugranes. Amb un cop de càstig per a cada equip durant la primera meitat, els dos equips marxaven al descans amb empat a 3. A la represa, els castellans s’han aprofitat d’un altre cop per sumar tres punts més. A les acaballes del matx han tornat a disposar d’un altre cop de càstig que ha tancat la jornada.

Tot i la derrota, cal esmentar que el partit ha estat molt igualat i que les defenses han predominat. El Barça ha estat molt a sobre del rival, un equip que els havia ‘espiat’ la setmana anterior. El Salvador i el Valladolid juguen al mateix camp i precisament el rival d’aquesta setmana era present ara fa set dies per presenciar el duel entre el Salvador i els blaugranes.

Opcions de victòria

Tot i l’anotació del Valladolid, el Barça també ha disposat d’ocasions. De fet, hi ha hagut una marca que ha acabat anul•lada. Una acció discutida que podia haver canviat el rumb del partit.

El resultat final ha deixat un regust agre als blaugranes, que mantenen, però, un bon ritme de joc.
La Santboiana també perd

El pròxim rival del Barça és la Santboiana. El derbi català es jugarà a la Foixardà el cap de setmana vinent i serà un partit de nivell. La Lliga està molt igualada. De fet, la Santboiana ha perdut contra el Salvador amb un marcador de 13-23. Tot i la diferència de punts, cal destacar que fer 13 punts al màxim aspirant al títol s’ha de valorar.