Empat amarg (23-23)

Rugbi

27.01.2008 16:38

L’equip de rugbi ha empatat a casa contra l’Spyro Bera Bera i suma dos punts més a la classificació. Ha estat, però, un empat amarg, ja que els d’Arturo Trenzano han perdut un avantatge de 14 punts.

Els primers 20 minuts han estat espectaculars. Els blaugranes han aconseguit dos assajos i han aconseguit un avantatge de 14 punts: 20 a 6 era el resultat quan havia transcorregut la meitat de la primera part. Però, a partir d’aquell moment, potser per un excés de confiança, els blaugranes han decaigut, mentre que el Bera Bera ha fet el seu primer i únic assaig. “Ha estat un mal resultat, perquè hauríem d’haver guanyat”, reconeix l’entrenador Arturo Trenzano. Al descans, el Barça encara guanyava 20 a 11.

A còpia de cops de càstig

Però, a la represa, el partit se’ls ha escapat definitivament. L’equip guipuscoà no ha aconseguit fer cap més assaig, però a còpia de cops de càstig ha remuntat el partit. Pel que fa als blaugranes, no han pogut sumar més que tres punts en 60 minuts, gràcies a un únic cop de càstig. Al final, un empat a 23 que no satisfà després del gran començament de partit que s’ha viscut a La Foixarda. Els blaugranes sumen dos punts, però continuen cuers, a catorze punts del novè classificat.
Complicada visita a Sevilla
La pròxima jornada el FC Barcelona visita el camp del Cajasol Ciencias RC, el tercer classificat de la Divisió d’Honor, amb set partits guanyats i cinc derrotes. Aquesta jornada, els sevillans han caigut a la pista del líder per 14 a 7. El tècnic Arturo Trenzano augura un partit molt complicat per al Barça que, després del partit contra el Bera Bera, té diversos jugadors lesionats: “Serà un partit difícil. Caldrà esperar a veure com evolucionen els lesionats i com arribarà l’equip anímicament”.