Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


La Campiona d’Espanya, blaugrana


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Patinatge artístic

25.05.2008 19:14

La Campiona d’Espanya, blaugrana

www.fcbarcelona.cat


La Pista de Gel del FC Barcelona ha acollit aquest cap de setmana el Campionat Infantil de Patinatge d’Espanya. Finalment, la brasilera Ingrid Amarante s’ha endut la victòria en la Competició Infantil Femenina.


La Federació Espanyola d’Esports de Gel, la Federació Catalana d’Esports d’Hivern i el Futbol Club Barcelona han estat els encarregats d’organitzar l’acte. Vuit han estat les blaugranes que han participat en el torneig -Núria Farrés en la categoria Debs, i la resta en la categoria infantil-, però només una ha aconseguit la victòria absoluta: la blaugrana Ingrid Amarante. En el primer dia de competició, dissabte, Ingrid ja va aconseguir la primera plaça amb el programa curt. El llarg només ha servit per confirmar la seva victòria.

Un programa lliure excepcional

QM3D3203.jpgEn la segona part del campionat els participants han presentat els programes lliures, que han tingut lloc al llarg de la tarda de diumenge. Ingrid Amarante, representant el Futbol Club Barcelona, ha aconseguit el triomf en la classificació amb una puntuació de 64.78. “Em sento orgullosa de pertànyer al Barça, ja que m’ha donat l’oportunitat de participar per primera vegada en el campionat d’Espanya.”, explica la guanyadora. Tot i així, Beatriz Prieto González-Albo ha estat nomenada campiona d’Espanya, ja que Ingrid Amarante és brasilera i, per tant, no pot representar el lideratge del patinatge espanyol. Tot i així, ella explica: “No em fa res no ser campiona d’Espanya, sóc conscient que he quedat primera i estic contenta.”

Resultats

QM3D3151.jpgEl nivell de la competició ha estat força elevat. Les altres blaugranes també han aconseguit bones posicions. D’una banda, Jimena Legaz i Paula Puigman han aconseguit l’onzena i la dotzena posició amb una puntuació de 53.70 i de 50.24, respectivament. Carlota Rivero, una mica més allunyada, en la quinzena posició, ha tingut una puntuació de 49.91. Finalment, Cristina Manzanera i Xènia Trabalón han quedat a la cua, amb 40.50 i 36.26 punts respectivament.

Pel que fa a la categoria Infantil Debs Femenina, cal destacar la sisena posició de l’única blaugrana d’aquesta categoria, Núria Farrés, que ha finalitzat el torneig amb 48.48 punts.
La Campiona d’Espanya, blaugrana
Patinatge masculí a la Pista de Gel
Els patinadors també han estat presents, encara que amb minoria, al Campionat d’Espanya. Tot i que la categoria masculina no incloïa cap participant blaugrana, Héctor Alonso Serrano, del SAD C, s’ha endut el podi amb 76.58 punts, per sobre de Carlos Gómez i de Victor Bustamante.


Comparteix a

Arxiu


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana