Un punt a Santander (2-2)

Hoquei herba

18.11.2007 20:35

El FC Barcelona Bayer ha pogut puntuar. Tal com ha anat el partit, la victòria es palpava, però un penal dubtós quan faltaven cinc minuts per al final ha propiciat el repartiment de punts.

El Barça ha estat superior al rival. I això ho ha reconegut l’entrenador i els jugadors del Tenis als blaugranes en acabar la setena jornada de Lliga. Però els càntabres han sabut aprofitar les seves opcions i, quan faltaven cinc minuts per acabar el partit, amb un 1-2 favorable al Barça, l’àrbitre ha xiulat un penal que ni el Tenis esperava. Els de Santander han marcat el 2-2 final.

Domini del Barça

Tot i que, per joc, per nivell d’hoquei i per oportunitats, el Barça ha estat superior al rival, l’empat no es considera del tot dolent. El primer equip d’hoquei herba arribava a Santander amb l’objectiu de guanyar, però la possibilitat de sumar un punt no es menystenia.

Durant la primera meitat els homes d’Albert Bou han tingut a l’abast la possibilitat d'estrenar el marcador. Però han estat els locals els que ho han fet. En la seva primera i pràcticament única ocasió, el Tenis ha batut Cristian.

A la segona part, el Barça ha pressionat encara més. Les línies d’atac s’han estirat al camp del Tenis per intentar collar una mica més el joc. El preu que s’havia de pagar era que els càntabres disposessin d’algun contracop. Però el risc ha semblat adient. Cristian Peñalba ha salvat un parell de boles clares.

La tàctica ha resultat i Héctor Martínez podia empatar a un. Minuts després, es desfeia la igualada. El Barça mantenia el marcador a favor seu d’una manera sòlida. Però aleshores ha arribat el penal. Ha estat una jugada dins de l’àrea per la qual els jugadors del Tenis, en sentir el xiulet de l’àrbitre, han entès que se'ls assenyalava falta en contra. La sorpresa ha estat evident per als uns i els altres. Al final, 2-2 i repartició dels punts.

Evolució positiva

Tot i no guanyar, els blaugranes estan satisfets de la manera com estan jugant. “La inèrcia és anar cap amunt. Després d’un inici poc afavoridor per a nosaltres ara sembla que el calendari també ens ajuda a plantejar-nos la temporada d’una forma més positiva”, assenyala Albert Bou. Per al tècnic blaugrana, l’equip també ha guanyat en confiança i els joves es consoliden a la categoria.

El proper partit del Barça Bayer serà el diumenge 25 de novembre a Pau Negre contra el Club Egara.