Pel bon camí (4-3)

Hoquei herba

04.11.2007 18:43

L'equip d'hoquei herba del FC Barcelona ha estat a les portes d'aconseguir la seva primera victòria aquesta temporada contra el Club de Camp. El resultat final ha estat de 4-3, però fins als últims minuts els blaugranes han dominat el matx.

Els d'Albert Bou s'hi han deixat la pell a casa de l'actual líder de la classificació. El Club Camp ha aconseguit la primera posició de la Lliga d'hoquei herba, tot i que l'ONO Terrasa encara ha de tornar de disputar l'Eurolliga i jugar els partits que han estat ajornats mentre participava en aquesta competició. El Barça no ha abaixat la guàrdia fins a l'últim moment i ha posat contra les cordes els locals des del primer minut. Després de trobar-se amb superioritat de gols durant pràcticament tot el partit, els madrilenys han sabut aprofitar dos errors dels barcelonistes per tancar-lo a favor seu.

Primera part, de color blaugrana

Tot i el resultat final, el Barça ha estat l'encarregat de marcar les normes del partit, sobretot durant la primera meitat. Els blaugranes han obert el marcador i, poc després, han sumat el zero a dos. Amb aquest marcador, el Club de Camp ha reaccionat i, abans d'anar-se'n al descans, han escurçat distàncies amb l'1 a 2.

Cinc minuts fatals

En la segona meitat el Barça ha seguit en la seva línia de joc, però els madrilenys s'han posat les piles i han empatat a dos. Els d'Albert Bou han lluitat aferrissadament per tornar a recuperar les diferències i s'han tornat a col•locar amb un gol per davant dels de Madrid (2-3). Però els últims cinc minuts de partit han estat fatals per als blaugranes, que han vist com se'ls escapava el matx de les mans. El Club de Camp ha sabut aprofitar dos errors del Barça per fer els dos gols que li han donat la victòria. Al final, els barcelonistes han fallat un penal que els podria haver donat l’empat.

Koke Rodríguez i Héctor Martínez han estat els golejadors del Barça, amb dues dianes cadascun.

Foto arxiu
Foto arxiu
El Caldaria Barrocas, proper compromís
El proper compromís dels blaugranes serà el diumenge 11 de novembre, davant el Caldaria Barrocas. Als gallecs tampoc els han anat les coses bé aquest començament de temporada, i només sumen una victòria. Per això, els dos equips necessiten puntuar, per allunyar-se de la zona de descens.