Bones sensacions tot i la derrota (1-4)

Hoquei herba

28.10.2007 18:03

El primer equip d’hoquei herba s’ha vist superat per el RC Polo. Tot i això, els blaugranes han estat els primers a marcar i han complicat el partit al vigent subcampió de Lliga.

El Barça Bayer ha intentat ser competitiu contra el RC Polo. Els homes d’Albert Bou sabien que no seria gens fàcil. Primer perquè l’equip blaugrana està en fase de construcció –la gent és molt jove, falten fitxatges per arribar i hi ha molts lesionats– i perquè el rival es troba en una altra òrbita. Tot i aquestes premisses, el partit ha estat molt competitiu. Els barcelonistes han mantingut un pols intens fins als darrers 15 minuts de joc.

El Barça ha estat el primer a marcar. En una jugada fabricada per Pete Kelly (un jugador australià que ha estat dels darrers a arribar), Héctor Martínez ha sumat l’1-0. Els locals han intentat imposar el ritme de joc. I ho han aconseguit fins al minut 30 de la primera meitat. Aleshores, el Polo ha marcat l’empat a un. L’efecte del gol ha estat negatiu per a un Barça que havia tingut ocasions per augmentar la renda.

A la segona meitat, el Polo ha pressionat més i aleshores el marcador s’ha decantat cap a la seva banda. El Barça ha vist com entraven tres gols més. Però això ha estat al tram final de partit.

Moltes lesions

La derrota contra el Polo entrava en la lògica de la Lliga. Sobretot perquè Bou comptava amb sis baixes d’homes titulars (dues en defensa, una al mig del camp, per exemple).

La joventut també ha passat factura. Per al tècnic blaugrana la línia a seguir és la bona i ara cal mantenir-la durant els 70 minuts de joc.

La propera setmana el primer equip d’hoquei herba visitarà el camp del Club de Campo, una sortida també complicada.