La victòria de l’orgull (2-3)

Hoquei herba

20.04.2008 17:02

El Barça Bayer ha guanyat l’últim partit de la temporada contra el Complutense per 2-3. Un partit intranscendent, atès que els dos equips ja coneixien el seu futur des de la jornada passada. El destí del Barça és el descens a la Divisió d'Honor B.

Ha estat un matx gris i amb poca intensitat per part dels dos equips. El Barça Bayer ha començat inaugurant el marcador. Amb l’0-1, el Complutense s’ha activat i, després de sorprendre Cristian Peñalba sota els pals, ha igualat el partit 1-1.

La reacció blaugrana per buscar el desempat trigava a arribar, cosa que els madrilenys han aprofitat per marcar el segon gol (2-1). Ha estat al final de la primera meitat que els jugadors d’Albert Bou han aconseguit l’empat. Amb el 2-2 acabaven els primers 35 minuts.

Remuntada per orgull

La represa ha anat en la mateixa línia que la primera part. Els dos equips han jugat molt igualats i aquesta ha estat la tònica general de tot el temps. Però la remuntada del Barça Bayer, tot i que ha estat inesperada, ha arribat en el millor moment. A cinc minuts per al final, Roger Matalonga marcava el 2-3 definitiu.

Aquesta victòria del Barça Bayer hauria pogut arribar “partits abans”, ha explicat Albert Bou, l’entrenador blaugrana, que ha afirmat: “Sabíem que no ens jugàvem res, i simplement ha estat una victòria per orgull. Ara no cal pensar en res més, la temporada ja està acabada i prou ”.