Encara hi ha esperança (2-2)

Hoquei herba

30.03.2008 22:04

El Barça Bayer ha empatat a dos contra el Caldaria-Barrocas en un partit igualat no només al marcador, sinó també en el joc. Aquest empat dóna una mica més de marge a l’equip blaugrana per lluitar per la permanència.

El Barça Bayer ha començat amb bon peu el partit, arriscant en el seu joc i arribant a l’àrea rival, tot i que amb dificultats, perquè el Caldaria-Barrocas no ha deixat de pressionar en cap moment. Però els d’Albert Bou volien aprofitar les ocasions creades. Així, Koke ha marcat l’1-0.

Amb bon ritme de partit i molta intensitat per part dels dos conjunts, el Barça ha aconseguit arribar al descans amb la diferència al marcador.

Complicacions a la represa

La segona meitat s’ha posat una mica més difícil per als blaugranes. Al minut 5 Edu era expulsat per quinze minuts. Durant aquest temps, el conjunt gallec ha aprofitat la inferioritat numèrica del Barça i ha empatat.

Amb l’1-1, els d’Albert Bou han volgut tornar a desequilibrar el partit, però el Caldaria-Barrocas, en una de les seves arribades a la porteria de Cristian Peñalba, tornava a marcar. Era el minut 17 i els gallecs situaven el 2-1.

La reacció del Barça Bayer no s’ha fet esperar i un pletòric Koke, de nou, ha marcat el 2-2. Amb l’empat, els últims minuts de partit han estat interessants i molt disputats. Tant el Barça com el Caldaria, a la part baixa de la classificació, sabien que es jugaven un matx importantíssim i això s’ha notat en el rendiment dels dos conjunts. Finalment, el partit ha acabat amb l’empat a 2.
A les seves mans
El Barça ha superat l’objectiu de retallar punts contra el seu rival directe en la disputa per la permanència i s'ha posat a dos punts del Caldaria-Barrocas. Ara afronten un calendari més còmode que l’equip gallec. En les darreres tres jornades de la competició, els blaugranes disputaran dos partits crucials: la propera jornada, contra l’RS Tenis (vuitè), i l’última, contra el CD Complutense (setè).

El tècnic del Barça, Albert Bou, s’ha mostrat més confiat que en les anteriors jornades i confia en les seves possibilitats. “Ara tot depèn de nosaltres. Hem aconseguit l’objectiu de posar-nos, com a mínim, a dos punts del Caldaria i ara toca pensar en el calendari que tenim i que podem lluitar per la salvació”, ha afirmat Bou.