Nova derrota (2-3)

Hoquei herba

16.03.2008 18:22

El FC Barcelona d’hoquei herba ha perdut davant el Club de Campo per 2-3 en un partit intens. L’equip blaugrana suma així la seva cinquena derrota consecutiva i se li complica una mica més la seva permanència a la Divisió d’Honor.

Ha estat un partit en què els dos equips han jugat per objectius ben diferents: el Barça Bayer no ha pogut aconseguir la victòria que li hauria permès sumar uns punts de calma i confiança per a la permanència i el Club de Campo ha sabut aprofitar l’oportunitat de mantenir-se als play-off -és tercer ara mateix- per guanyar la Lliga.

Inici molt igualat

QM3D0212.jpgEl principi del partit s’ha caracteritzat per un estira-i-arronsa entre els blaugranes i els madrilenys per estrenar el marcador. El Barça pressionava molt bé per arribar a la porteria rival i el Club de Campo demostrava la seva qualitat al contracop.

Al minut 20 ha arribat la primera oportunitat per als blaugranes, amb un penal córner que Koke ha transformat en gol i ha posat així el marcador en 1-0. El Club de Campo intentava atacar però la defensa blaugrana ha estat bé. En aquesta línia han arribat al descans.

Canvia el partit

A la represa, el Club de Campo ha sortit amb ganes d’atacar la porteria rival i complicar les coses a la defensa blaugrana. Al minut quatre arribava un penal córner favorable a l’equip madrileny, però la defensa, infranquejable, i la brillant actuació del porter Cristian han evitat que el marcador s’igualés.

Però el Club de Campo ha continuat pressionant i al minut 13 ha arribat el gol de l’empat, obra de McCann, jugador que la temporada passada va jugar a les files blaugranes. Amb l’1-1 el Barça ha hagut de replantejar el partit, tancat el joc del rival i pujant ràpid a atacar. Així, al minut 18 Koke tornava a marcar i avançava el Barça amb un 2-1.

L’amarga sorpresa

QM3D0233.jpgEl partit ha fet un gir complet a partir del minut 22, quan McCann ha empatat el matx un altre cop amb un gol ràpid (2-2). Sense temps de reaccionar, el Barça ha rebut un altre gol: Edu Aguilar ha marcat el 2-3 al minut 23.

L’equip blaugrana no ha deixat de lluitar, però se li anaven esgotant les oportunitats de gol. Però el partit ha acabat amb un definitiu 2-3 i les cares de decepció s’han fet notar a la plantilla del Barça Bayer.

Bou, satisfet malgrat tot

L’entrenador Albert Bou, amb rostre de resignació, s’ha mostrat satisfet pel joc dels seus jugadors i confiat en les seves possibilitats de permanència: “El Club de Campo és un conjunt que té molta qualitat i nosaltres ho hem donat tot. Estic content per l’esforç de l’equip. Hi ha esperança i no la perdrem fins que no acabi la Lliga.”
Baixes i problemes de reg
Les baixes que pateix el Barça Bayer en aquest tram de la temporada compliquen més les coses als blaugranes. A la baixa del capità, Arnau, s'ha afegit a última hora la de Deweber per molèsties. L’equip no travessa un bon moment i es troba afectat pels problemes de reg del camp per la insuficiència d’aigua, que no els permet entrenar-se a casa durant uns dies i els ha obligat a preparar els partits en terrenys de jocs diferents.