El Puigcerdà capgira el marcador (3-5)

Hoquei gel

02.12.2007 01:06

L'equip d'hoquei gel del Barça ha perdut davant el Puigcerdà per 3-5. Malgrat acabar el primer període amb superioritat al marcador, els blaugranes han vist com els visitants capgiraven el resultat i s’emportaven la victòria.

Els d’Eugeni Semeriak s'han vist sorpresos pel Puigcerdà. Al conjunt visitant li ha costat posar-se al partit. El Barça, per contra, ha mostrat un gran joc en els primers minuts. Però l'actual líder ha vist com se li escapava el partit de les mans, i ha començat a reduir les diferències. Aquesta derrota dificulta als blaugranes aconseguir la primera plaça de la classificació.

Clara superioritat blaugrana

El Barça no podia començar millor i, al minut 12, de partit han marcat el primer gol de mà de Pablo Muñoz. Vuit minuts després Rasmus Moverare ha fet el 2 a 0. Però per si això fos poc, ha arribat el 3 a 0 una altra vegada de mà de Pablo Muñoz. El Puigcerdà no sabia trobar el seu lloc a la pista. Els locals han aprofitat la inferioritat del seu rival per mostrar el seu millor joc. Però Daniel Lozano ha donat un respir al seu equip, i ha marcat el 3 a 1. El jugador ha donat el tret de sortida per al Puigcerdà, que només li han fet falta quatre minuts del segon temps per empatar el partit (3-3). El resultat no ha canviat fins al final d'aquest temps.

Final fatal

Al tercer període, el Puigcerdà ha mostrat una clara superioritat sobre el conjunt blaugrana. Després d'aconseguir l'empat, l'actual líder de la classificació s'ha crescut i ha aconseguit la superioritat al marcador per primera vegada (3-4). Però això no ha acabat aquí. El Barça ha encaixat un gol més a pocs minuts per al final del partit. Ara el lideratge els queda més lluny als de Semeriak. Però els blaugranes no tiren la tovallola, ja que encara queden grans partits per disputar.
Foto arxiu
Foto arxiu
Minut de silenci a la pista de gel
Eugeni Semeriak no ha pogut assistir al partit per la mort del seu pare. En el partit d'aquesta nit tots han volgut donar el condol al tècnic blaugrana, i s'ha guardat un minut de silenci.