Victòria competida contra el Txuri Urdin (8-2)

Hoquei gel

18.11.2007 19:50

El Barça d’hoquei gel va sumar un altre triomf a la Lliga. Contra el Txuri Urdin, els blaugranes van encarrilar el partit ja al segon terç.

Tot i que el primer terç del partit va acabar amb un ajustat 1-1, amb gols de Gustav Gjerswold per al Barça i de Boris Tiunov per als bascos, els homes de Semeriak van posar la directa al segon període. La competitivitat va seguir la mateix línia però els blaugranes van tenir més claredat a l’hora de rematar. Jordi Bernet desfeia la igualada al minut 21. 10 minuts després sumava el 3-1 Ramon Morer. Abans d’acabar els segons 20 minuts, Jonhnie Bjorklund gairebé sentenciava.

El Txuri Urdin ho va veure ja complicat, i més quan el Barça va continuar pressionant al darrer terç. El primer equip d’hoquei gel va poder golejar. Gjerswold, Moverare i Bernet tancaven el partit pràcticament.

Quan faltaven 13 minuts per al final, encara hi va haver temps perquè Juan Brabo, per part del Txuri Urdin, i Pablo Muñoz, per al Barça, aconseguissin dos gols més.

L’equip blaugrana no perd de vista el Puigcerdà, que continua encapçalant la classificació. El Puigcerdà ha guanyat aquesta setmana el Gasteiz per 1-3. La setmana que ve el Barça visita, precisament, el cuer de la classificació a la pista vitoriana.
El Jaca-Barça, des del minut 17
El partit que es va suspendre ara fa dues setmanes, corresponent a la jornada 6 de la Divisió d’Honor d’hoquei gel, a causa del mal estat de la pista, es reprendrà des del minut en què els àrbitres van decidir aturar-lo, el 17. El Barça guanyava per 0-2. El que encara no se sap és quin dia es jugarà. De moment, la federació i els equips no han arribat a cap acord.