Emoció fins a la pròrroga

Hoquei gel

30.10.2007 13:54

L’equip d’hoquei gel va viure un interessant partit davant l’Anglet Hormadi que va necessitar una pròrroga per decidir el guanyador. Els francesos es van acabar imposant amb un gol d’or (4-5) que va desfer l’empat entre els dos equips.

La Pista de Gel blaugrana va viure un nou emocionant partit aquest cap de setmana. Els blaugranes rebien a la seva pista l’Anglet Hormadi, un equip francès que participa a la Lliga espanyola després que al seu país el descendissin de categoria per problemes econòmics i la competició estatal el convidés a participar-hi.

L’equip francès, tot i tenir una plantilla més curta que els blaugranes, va mostrar una gran condició física fins al final del partit. El Barça, però, va prendre la iniciativa i va guanyar el primer parcial per 1 a 0, amb un gol de Zapata. El segon terç, però, va ser de domini francès, amb dos gols dels visitants. El darrer temps va ser el més igualat i, tot i que els blaugranes guanyaven 4-3, un gol de Bellier abans del final va forçar la pròrroga. El gol d’or de Larroque va donar la victòria a l’equip visitant. És la primera derrota del Barça a casa aquesta temporada.

Com que el partit va acabar en empat i es va necessitar una pròrroga, hi va haver repartiment de punts, dos per a l’Anglet i un per al Barça. Després de cinc jornades, els blaugranes sumen tres victòries, totes tres a la Pista de Gel, i dues derrotes.