Directes a les semifinals (11-1)

Hoquei gel

24.02.2008 17:41

El primer equip d’hoquei gel ha aconseguit l’accés a les semifinals de la Divisió d’Honor per la via ràpida. En el segon partit dels quarts de final, els de Semeriak han tornat a guanyar el Majadahonda.

Si el primer partit va ser còmode, amb un resultat final de 1-9, el segon ha estat el decisiu. Els blaugranes han fet servir molt bé el factor pista.

El primer terç ha acabat amb un 3-0. Als quatre minuts de joc, Guillermo Nieto ha obert el marcador. Tres minuts després, Eric Westin ha colat el segon i, abans tancar la primera part, Johan Alenius ha sorprès de nou el Majadahonda.

Si la velocitat blaugrana ha estat clau en els primers compassos del partit, al segon terç ha estat desequilibrant. En aquest període el matx i l’eliminatòria s’han tancat definitivament. El Barça ha pressionat per obligar els madrilenys a cometre més errors. I l’assetjament ha tingut com a recompensa cinc gols més. En trenta segons han caigut el 4-0 i el 5-0, obra d’Alenius i de Xavier Ortega. Entre el minut 27 i el 29, Morer i Truffo han estat els realitzadors. El terç s’ha arrodonit amb el gol de Pablo Muñoz.

Majadahonda-FCB_3.jpgAl tram final de joc el Barça ha mantingut la seva filosofia d'hoquei. “Hem de continuar millorant de cara a les semifinals”, han assegurat els jugadors després del partit. I és que tot i que el Majadahonda ja no ha oposat resistència, els blaugranes han pretès accelerar el seu treball.

Abans de la conclusió, els locals han aconseguit marcar tres gols més. Ara bé, el Majadahonda ha sumat la diana de l’honor quan el marcador oferia un 9-1. Pablo Gijón n’ha estat l’autor. Iván Codina i Jordi Bernet han tancat l’electrònic.

Un punt més d’intensitat contra l’Anglet

El cos tècnic i els jugadors s’han mostrat molt satisfets del nivell de l’equip. “Hem jugat molt bé. Crec que tant els jugadors com el públic han gaudit del partit. Hem jugat contra un equip que no tenia res a perdre. Ja en les eliminatòries semblava que estigués tot decidit, però l’equip ha lluitat fins al final”, ha afirmat Evgeny Semeriak, l’entrenador blaugrana.

El tècnic ja pensa, com la resta de l’equip, en la següent eliminatòria: “Ens hem de preparar a consciència, ja que estem parlant d’un equip que l’any passat estava en la primera divisió francesa, un equip amb uns jugadors excel•lents”.
Les semifinals
El primer equip d’hoquei gel blaugrana buscarà l’accés a la final contra l’Anglet Hormadi. L’equip francès va acabar la fase regular com a segon classificat. Això suposa que el Barça tingui el factor pista en contra.

A l’altra banda del quadre hi ha el partit entre el Gasteiz i el Puigcerdà. Els vitorians també han guanyat per un 2-0 la sèrie de quarts, contra el Txuri Urdin. Ha estat la sorpresa del ‘play-off’. El Gasteiz es va imposar per 2-3, amb gol d’or, al segon partit de quarts. El primer matx va acabar amb triomf alabès a la seva pista per 6-3.