Comença la Lliga amb victòria (63-51)

Bàsquet cadira de rodes

20.10.2007 21:34

L’equip de bàsquet en cadira de rodes s’ha imposat a l’actual subcampió de la Divisió d’Honor, la Fundació Polaris World de Múrcia. Els blaugranes han reaccionat en una segona part excel•lent.

El debut de Lliga ha estat atractiu i ha tingut el millor final. Victòria de l’AXA Winterthur FC Barcelona. El rival, la Fundació Polaris World, és un dels grans equips de la competició i, de fet, durant els primers 20 minuts han dut el domini del partit.

Els d’Òscar Trigo han mantingut la intensitat i no han abaixat mai els braços. El Barça s’ha vist amb tres punts de desavantatge en finalitzar el primer període que han arribat a ser vuit al descans (25-33). Aleshores ha aparegut un altre equip.

Segona part letal

I és que el tècnic blaugrana ha esperonat als seus homes en els minuts de repòs. Això i la gran aportació de David Mouriz han servit per canviar el rumb del matx. L’empat ha arribat gràcies als punts de Mouriz i de Cano. Un bàsquet del pivot ha suposat l’empat a 37 cap a l’equador del tercer període. El Polaris no ha trobat respostes i els blaugranes han capgirat definitivament el marcador. El parcial ha estat de 21-9 a favor de l’AXA Winterthur i als darrers 10 minuts de poc que no es repeteix. Els locals han acabat amb 17 punts per només 9 dels murcians.

Mouriz amb 20 punts ha estat el màxim anotador del partit. El Polaris ha tingut a Darien Skuse com a millor encistellador, amb 19.

El Barça ha assolit la màxima diferència a favor a falta de tres minuts per acabar el partit (59-47). Aquest marge s’ha repetit en el resultat final (63-51).

El Fundosa, el proper rival a casa

El proper cap de setmana l’AXA Winterthur Barça visita la pista del Fuhnpain-Peraleda de Toledo. El següent partit a casa serà contra el Fundosa ONCE, l’actual campió de Lliga.