Derrota als quarts de final (48-57)

Bàsquet cadira de rodes

29.03.2008 19:16

L’AXA Winterthur Barça ha quedat eliminat de la Copa del Rei de bàsquet en cadira de rodes de Saragossa. Els blaugranes han plantat cara l’ONCE Andalusia i el partit ha estat elèctric.

Tot i els nou punts de diferència al final, l’eliminatòria de quarts de final entre l’ONCE Andalusia i l’AXA Winterthur Barça ha estat intensa des del primer minut.

El líder de la fase regular ha començat fort. Amb un parcial de 4-14 els blaugranes s’han vist sorpresos. Sobretot perquè els d’Òscar Trigo han sortit una mica nerviosos.

Però quan la inèrcia s’ha estabilitzat, el Barça ha reaccionat molt bé. Gràcies a la defensa fèrria i a imposar un ritme ràpid en atac, els blaugranes han retallat les diferències. Al descans, l’AXA Winterthur Barça perdia de set punts.

Remuntada i màxima tensió

A la represa, amb els dos equips molt entonats i ficats en el partit, el Barça ha estat el primer en contraatacar. L’equip barcelonista s’ha col•locat per damunt en el marcador. Ara bé, l’ONCE no s’ha quedat enrere.

El matx ha entrat en una dinàmica de teva-meva. A falta de quatre minuts per a la conclusió, podia haver passat de tot.

El desenllaç ha afavorit els andalusos. I és que el Barça ha fallat dos cistelles des de sota el cèrcol i l’ONCE no ha perdonat. 48-57 al final, una diferència que no acaba d’ajustar-se a tota la lluita oferta durant el partit.

L’AXA Winterthur Barça s’acomiada de la Copa, però la sensació global és força encoratjadora. Sobretot pensant que queda el tram final de la Lliga i els blaugranes es mantenen a la quarta posició amb un bon nivell de bàsquet.
“Estem tocats però fem una lectura molt positiva”
Òscar Trigo, entrenador de l’AXA Winterthur Barça, ha reconegut que la derrota ha deixat tocat l’equip: “Estem tocats però fem una lectura molt positiva de l’eliminatòria. Ens hem vist amb capacitat i nivell competitiu per derrotar l’ONCE. Ells s’han aprofitat de les nostres errades i, evidentment, tenen un equip d’un gran potencial”.

El tècnic i els seus homes tenien la pretensió de “donar una gran alegria al club”. “Defensem una samarreta i penso que estàvem en posició d’oferir una victòria al barcelonisme. Malauradament no ha pogut ser”, ha valorat Trigo.

L’AXA Winterthur Barça continua, però, a Saragossa. L’expedició blaugrana tornarà el diumenge al migdia cap a Barcelona. Fins aleshores, l’equip al complet gaudirà de la Copa com a espectador.