El més fort guanya (68-52)

Bàsquet cadira de rodes

17.02.2008 21:05

L’AXA Winterthur Barça va superar el Fuhnpain Peraleda per 16 punts de diferència. El triomf va ser molt disputat. De la sisena victòria consecutiva dels blaugranes cal destacar els 35 punts de José Cano.

Era un duel entre rivals directes. L’AXA Winterthur Barça, quart, i el Fuhnpain Peraleda de Toledo, cinquè. El partit va fer palesa aquesta igualtat.

Els castellans començaven encertats. El parcial de 2-9 va obligar l’entrenador blaugrana, Òscar Trigo, a demanar temps mort. La resposta va ser immediata i l’AXA Winterthur Barça va capgirar el marcador. Els primers 10 minuts van acabar amb un 18-19 favorable als visitants.

Leep va ser letal per a l’equip castellà. L’encert de l’americà del Fuhnpain Peraleda apamava el joc cap a la seva banda. Leep va sumar 13 punts dels 19 del seu equip.

Cano condueix l’equip

Llanxament_Jose.jpgPerò per part blaugrana també hi va haver un referent. José Cano no havia fallat ni un tir fins llavors. El pivot local va sumar 26 punts en 20 minuts amb un 13/13 en tirs de camp.

L’enorme aportació de Cano i una major intensitat defensiva van ser claus perquè el segon parcial acabés amb 26-15. Al descans, el Barça guanyava per 44-34.

Tercer quart de despropòsits

La represa no va ser bona per a ningú. Els dos equips van entrar en una dinàmica de descoordinació i errors. També els àrbitres se’n van contagiar. Del gran joc ofensiu del segon quart es va passar a una anotació molt més pobra (8-10). En tot cas, la igualtat continuava prevalent.

Les idees clares

Tot i que els blaugranes mantenien unes tímides diferències a favor seu, Trigo va demanar una mica més d’intensitat. L’equip més serè al tram final va ser el vencedor. I aquest va ser el Barça. Els locals van entrar en ratxar i la victòria es va quedar a l’Institut Guttmann.